Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Aziz'i 3 civarina bir yere okutup gidip simdiden Sporting'le anlasip Merih Demiral'i alirsin. Beyinsiz gibi sözlemeli oyuncunu bedava gönderip yerini bedava nasil doldurmayi düsünüyoruz acaba? Bizim seviyemize ayak uydurabilecek yerli stoperler belli: Merih Demiral, Ömer Toprak, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Ertuğrul Ersoy, Hüseyin Türkmen, Eray Cömert. Bunlardan bedelsiz alabilecegin 1 tane adam yok! Bu olay benim icin daha fazla yorumlamaya degmez, bu yöneticilerle de bir halt olmaz. Takimin ne kadar 30 yas ve üstü oyuncusu varsa (Mariano,Donk,Fernando vs) hepsi defedilsin, sampiyonluk icin gereken transferleri zaten yapamayacaklar, en azindan kadroyu sifirdan kurup önümüzdeki 2 seneyi kurtaralim.

Dün kumarbaz Abdurrahim ve İmparator toplantısı gergin geçmiş diyorlar.

Lan Garry KAP'ı açıklayın baride kaç para gelecek onu öğrenelim ulan her transfer konusunda uyuz olur mu bir takım.

DwKj_ECWwAAGAvr.webp

Bu takimdan gidecek en son adamlardan biriydi Serdar Aziz...

N’koudou dedim sabah gazetesi haber yapmış. Garry yerine gelirse bu ligi sallar. Tottenham adamı köreltti resmen.

yurtdısında bok var maalesef
fırsat cıkmıssa niye 3-4 sene bekleme riskine girsin
yarın oburgun calısma tarzımız uymuyor gibi bir bahaneyle kadro dısı kalmayacagı ne malum

Karaktersizlik yapmadığı müddetçe neden tarzlarımız uyuşmasın ki? Linnes, Nagatomo gibi adamları örnek alması yeterli. Serdar gibi gevşekleri değil.

Serdar'in alacagi 1.8 milyonsa 2 milyona göndersen bile hic yoktan iyidir, bunlara gercekten mal derim eger bunu yapmayip bedava yollarlarsa. Piyasada 2 milyona Serdar gibi stoper mi var?

28 yaşında Türk stoperden kazanç elde etmemek ne demek oluyor? Madem böyle bir enayilik yapacaksanız, Süper Lig'den bir takıma gidemezsin diyin adama. Bedavadan stoper verecekler rakiplere bu dar boğazın içinde.

Ömer toprak , kaan ayhan , çağlar soyuncu biri kazandırılmalı takıma

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim ve hoca arasında kriz varmış. Srdar konusunda ciddi fikir ayrılığı oluşmuş. Yönetim affını istiyomuş serdarın. Hoca inat etmiş. Apo istifa edebilirmiş.
Bence serdarı kiralık versinler kasımpaşaya, çünlü fatih hocanın gelecek seneye kalacağını sanmıyorum. Yönetimle ipleri koptu gibi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlız gençler içinde bir kaza bela olmasa bu Mustafa Kapı acayip yerlere gelebilir.

Savaş Çorlu: "Dünkü Fatih Terim - Abdurrahim Albayrak toplantısı bayaa sert geçti. Albayrak, toplantı sonrası Florya'dan son derece üzgün şekilde ayrıldı. Önümüzdeki günlerde transferlerde bir sıkıntı yaşanırsa burada fatura Abdurrahim Albayrak'a kesilir." [A Spor]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt