Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuvvetle muhtemel;

ALAN

DEMBA BA

CAHILL

BİRHAN ile transferi bitiririz. Ama daha göndermemiz gerekenler var bence. Ya maicon ya da çalık kovulmalı.

Şu kadro çok rahat şampiyon olur;

MUSLERA-MARIANO-CAHILL-OZAN-NAGATOMO-FERNANDO-BELHANDA-FEGHOULI-ONYEKURU-ALAN-DEMBA BA

devre arasını bence +7 milyon euro ile kapatırız.

+8 garry
0 serdar
0 eren
+2 maicon

demba ba ve alan bedavaya gelir :) Cahile de bir 3 milyon çaktık mı 4 ay sonra boşa çıkacak adamı özel uçakla yeşilköye gönderirler :)

1) Borçlar azalır
2) Maaş bütçesi düşer
3) Yabancı sayımız artmaz
4) Çöplerden kurtulmuş oluruz
5) Artı transferle kapatırız rakipler çıldırmışken :) işte alfa olmak bu...

Bu emre 100 kilo nasıl olmuş yahu. Ta sabri sneijder zamanından beri diyorum bizim sağlık heyetinden problem var aga sakatlanan fıçı gibi oluyor.
Bu bir değil iki değil.

Sabri, olcan, podolski, sneijder, şimdi de emre tesadüf olamaz bunlar

Yarın yeni bir gün yeni umutlar iyi geceler gsc

Devre arasını +5m ile kapatsak bu 5m yaz transfer dönemine de yansıyor mu? 0’dan mı baslıyoruz yoksa sattıgın kadar ala

giphy.gif

bu yönetim amacı nedir fatih hocayı istifa ettirtmekmi ? Koca kulupde kimse çıkıp bir açıklama yapmıyor tam bir kaos durumu ereni acaba hoca bilerek mi kadro dışı bıraktı forvet alınsın diye ? Serdar olayını bilmesekde Fatih hocanın arkasındayız neler oluyor böyle ya şampiyon olmuş takım var hoca hayallerim var dedi üzerine kötü bir fb bjk varken biz ne duruma düşürüyorlar sanırım dembaba alıp olayı bitirecekler bu ne iş ya
Her gün o açılış senin bu bakan benim geziyor herifler illaki akıllarına girmişlerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt