Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano Maicon Ozan Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Sinan

Az once bursa macini izledim kadrolara bakiyorumda
Melo selcuk ceyhun sneijder simdiki ortasaha mizi tokatlar
Ilerde burak ve drogba
Kalede eski muslera
Eboue
Yabanci sinirina takilan telles fln

Eski kadromuzu ozledim

Hollandalı hemşerilerimiz dolmuş bura

Ewa niffos waar komen jullie vandaan

Son düzenleme:
Y.Malatyaspor'un Boutaib'in yerine aldığı santraformuş. Adını ilk kez duyuyorum ama gayet eli ayağı düzgün golcü. İzlediği ve takip edildiği belli. Bizimkiler aylardır çalışma yapıyorlardı sözde. Gönderdiği gibi yerini dolduruyor adamlar.

Y.Malatyaspor'un Boutaib'in yerine aldığı santraformuş. Adını ilk kez duyuyorum ama gayet eli ayağı düzgün golcü. İzlediği ve takip edildiği belli. Bizimkiler aylardır çalışma yapıyorlardı sözde. Gönderdiği gibi yerini dolduruyor adamlar.

Malmo'de mi oynuyormus? Malmo Besiktas'in grubunda degil miydi? Belki oradan gormuslerdir.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Malmo'de mi oynuyormus? Malmo Besiktas'in grubunda degil miydi? Belki oradan gormuslerdir.

2016'da oynamış.

Kariyeri şöyle: Valerenga ile Norveç'te 33 maçta 31 gol atıyor. Ardından Çin Ligi'ne gidiyor. Orda 13 gol atıyor. Ardından Malmö'yle 25 maçta 17 gol atmış. M.Tel Aviv'e transfer olup 2 sezonda 41 gol atıyor, çok iyi rakam. Rostov'a gitmiş bu sezon. Ve ilk yarı 5 golü var. İstatistikleri çok iyi gözüküyor.

2016'da oynamış.

Kariyeri şöyle: Valerenga ile Norveç'te 33 maçta 31 gol atıyor. Ardından Çin Ligi'ne gidiyor. Orda 13 gol atıyor. Ardından Malmö'yle 25 maçta 17 gol atmış. M.Tel Aviv'e transfer olup 2 sezonda 41 gol atıyor, çok iyi rakam. Rostov'a gitmiş bu sezon. Ve ilk yarı 5 golü var. İstatistikleri çok iyi gözüküyor.
Malatya icin iyi olur gibi alisirsa. Onlar bir verir alir seneye biz bes verir aliriz. Genelde oyle oluyor.

Bu niye bu kadar iyi yaw sag sol kafa affetmiyor

Hadi biz çalışıyoruz nöbetçiyiz. Siz niye yatmıyorsunuz gençlik? Şimdi evde olsam ne yatardım.

Nöbetteyiz , önemli gelişmelere gebe bir sabah bizi bekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt