Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Çalhanoğlu: "Büyük bir Galatasaray taraftarıyım ve gelecekte Galatasaray’da oynamak istiyorum."

?"Süper Lig çok gelişti. Statlara bakıyorum İtalya'daki gibi. Fenerbahçe'nin kadrosu çok yeni. Zamanla durumu toparlar ama benim kalbim Galatasaray'la. İnşallah Galatasaray için en iyisi olur."

bukadar büyük takım talip olmuşken 10 da az bence 15 iyidir.
Normalde öyle ama o 7.5 u duydu adamlar sonuçta 15 vermezler bence.Çok isteklilerse gerçekten,yeni sözleşme yapalım ozanla, yazın satalım 15 civarı normalde olması gereken bu zaten.

sözleşmedeki o maddeyi kaldırtsın isterse şimdi gitsin ama o 7.5 milyonu bize dayatamaz
Dursun rezili genç oyunculara 7.5 gibi düşük bir madde neden koymuş anlamak mümkün değil.

Burada kafamda bir tereddüt var,yönetim 7.5 iyi para getir git demiş olabilir gibi geliyor bana.Sonuçta kaynak lazım ve bu yönetim pek bu işten anlamıyor.

Hamburg dan selamlar renktaşlarım :hat:
0ec62e93e9994e39f2b43bff424cbd94.jpg

sent via GSC
Orduya benziyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

Beşiktaş taraftarı, Sadık Çiftpınar'ın sosyal medya hesaplarını 'Come to Beşiktaş' yorumları ile doldurmaya başladı.

Dursun rezili genç oyunculara 7.5 gibi düşük bir madde neden koymuş anlamak mümkün değil.

Burada kafamda bir tereddüt var,yönetim 7.5 iyi para getir git demiş olabilir gibi geliyor bana.Sonuçta kaynak lazım ve bu yönetim pek bu işten anlamıyor.
herifin pislikleri bitmiyor ki sıçmış kulübün içine.rodriguesi satacaz ondan bile %20 satıştan pay verecez paoka bu cibiliyetsiz yauşak yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt