Melih Altınkut
Sarı Üye
- 24 Aralık 2008
- 191
- 23
- 1.288
Aslında ilgilenenler arasında Arsenal var ise Ozan'ı sezon sonu Krystian Bielik ile takas edebilsek keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde öyle ama o 7.5 u duydu adamlar sonuçta 15 vermezler bence.Çok isteklilerse gerçekten,yeni sözleşme yapalım ozanla, yazın satalım 15 civarı normalde olması gereken bu zaten.bukadar büyük takım talip olmuşken 10 da az bence 15 iyidir.
gelmez senin gibisi kaptan. gelmedide..
sözleşmedeki o maddeyi kaldırtsın isterse şimdi gitsin ama o 7.5 milyonu bize dayatamazNormalde öyle ama o 7.5 u duydu adamlar sonuçta 15 vermezler bence.Çok isteklilerse gerçekten,yeni sözleşme yapalım ozanla, yazın satalım 15 civarı normalde olması gereken bu zaten.
fener balotellinin pesindeymiş
Dursun rezili genç oyunculara 7.5 gibi düşük bir madde neden koymuş anlamak mümkün değil.sözleşmedeki o maddeyi kaldırtsın isterse şimdi gitsin ama o 7.5 milyonu bize dayatamaz
Orduya benziyorHamburg dan selamlar renktaşlarım![]()
![]()
sent via GSC
herifin pislikleri bitmiyor ki sıçmış kulübün içine.rodriguesi satacaz ondan bile %20 satıştan pay verecez paoka bu cibiliyetsiz yauşak yüzündenDursun rezili genç oyunculara 7.5 gibi düşük bir madde neden koymuş anlamak mümkün değil.
Burada kafamda bir tereddüt var,yönetim 7.5 iyi para getir git demiş olabilir gibi geliyor bana.Sonuçta kaynak lazım ve bu yönetim pek bu işten anlamıyor.
hakkımız olan parayı istiyoruz yoksa etmişim ozanaOzan giderse gitsin niye bu kadar büyütülür
Galatasaray Düşmanlarının .........
Kaç hak ediyoruz sencehakkımız olan parayı istiyoruz yoksa etmişim ozana