Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.378
- 9.849
- 2.568
yönetim Messi ve Ronaldoyu bitirmis ama ikiside ayni takimda oynamam demisler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetim Messi ve Ronaldoyu bitirmis ama ikiside ayni takimda oynamam demisler.
Kendi parasıyla niye kendine ödeme yapiyir renkdasronaldo hatta kendi parasini kendisi ödeyecekmis
Sporting Lizbon'un bu sezon transfer ettigi sol kanat oyuncusu Raphinha bile 6.5 milyon euro bonservis bedeli ile geldi. Bizim böyle büyük paralar ödeyecek gücümüz yok. Ne maas ne bonservis olarak. Hedefimiz serbest kalacak isimleri kovalamak olmali. Sezon sonunda serbest kalacagi icin simdi oyuncularla anlasmakta bir sorun yok.
Kulüpleri ucuza verirse Maicon ve Rodrigues'ten gelecek parayi elbette kullanip hemen kadroya dahil edebiliriz. Bizim mallar gidip Donk'u Kasimpasa'dan 6 ay sonra serbest kalacakken 2.5 milyon euroya aldigi ortamda nasil bir transfer dönemi gecirecegimiz az cok ortada ama haddimizi bilmemiz lazim. Senin alabilecegin isimler Zeneli, Almamy Toure, Alan, belki Haddadi, Kenny Lala falan. Hepsi sezon sonu serbest kalacak isimler.
Toplam 10-15 milyon euro ile öyle cok oyuncu satin alamazsin. Bonservis bedeli ödeyecek gücümüz yok gibi bir sey. Yüksekten ucmayin. Hem yas ortalamasi düsmeli hem daha kaliteli kadro kurulmali. Fernando ve Mariano'ya bile teklif varsa 1 saniye düsünmem.
bizde 1 hafta birini 1 hafta digerini oynatiriz sorun olmazyönetim Messi ve Ronaldoyu bitirmis ama ikiside ayni takimda oynamam demisler.
karadeniz fikrasi anlatacaksin en sonunda herhalkdvsinide palestinyaya verecekmis
bir japon ata sözü derki. gülsen kime ne , gülmesen kime
4 milyon euro'ya kadar basarili bir transfer olur o eger alabilirsek.Tanımıyorum ama Feghouli, Onyekuru varken gerekirse Belhanda, Akbaba ve Sinan da oynayabilecekken Rodri yerine 4'te 1 maliyetine 23 yaşında iyi istatistikleri olan biri alınıyorsa benim için doğru yapılanma budur.
kdvsinide palestinyaya verecekmis
Lan veled,bir japon sözü vardir. gülsen banane gülmesen banane
bir japon ata sözü derki. gülsen kime ne , gülmesen kime
4 milyon euro'ya kadar basarili bir transfer olur o eger alabilirsek.
Hayatinda kac kere izledin4 milyon euro'ya kadar basarili bir transfer olur o eger alabilirsek.
yeme canim ,en cokta sen yiyon zatenha tamam bizde yedik
Sayfalarca analiz yazsak bile bazı arkadaşlar gelip emeğe saygı göstermek yerine saçma sapan şeyler yazacak. İzleyip anlatsan da anlamıyor bazıları.Hayatinda kac kere izledin
yeme canim ,en cokta sen yiyon zaten
sezon sonu sözleşmesi bitiyor transfermarkta göre4 milyon euro'ya kadar basarili bir transfer olur o eger alabilirsek.
pazar sakaligi yapiyorum.olsun okadar benevzat bey napıyorsunuzz :red:
Kim ne yazdı sana bilmiyorum ama bende şuan 3 kişi engelli gözüküyor. Kesin onlardan biri atladıSayfalarca analiz yazsak bile bazı arkadaşlar gelip emeğe saygı göstermek yerine saçma sapan şeyler yazacak. İzleyip anlatsan da anlamıyor bazıları.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi