Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim Messi ve Ronaldoyu bitirmis ama ikiside ayni takimda oynamam demisler.

CPR0eZdWwAAaEPM.jpg

Sporting Lizbon'un bu sezon transfer ettigi sol kanat oyuncusu Raphinha bile 6.5 milyon euro bonservis bedeli ile geldi. Bizim böyle büyük paralar ödeyecek gücümüz yok. Ne maas ne bonservis olarak. Hedefimiz serbest kalacak isimleri kovalamak olmali. Sezon sonunda serbest kalacagi icin simdi oyuncularla anlasmakta bir sorun yok.

Kulüpleri ucuza verirse Maicon ve Rodrigues'ten gelecek parayi elbette kullanip hemen kadroya dahil edebiliriz. Bizim mallar gidip Donk'u Kasimpasa'dan 6 ay sonra serbest kalacakken 2.5 milyon euroya aldigi ortamda nasil bir transfer dönemi gecirecegimiz az cok ortada ama haddimizi bilmemiz lazim. Senin alabilecegin isimler Zeneli, Almamy Toure, Alan, belki Haddadi, Kenny Lala falan. Hepsi sezon sonu serbest kalacak isimler.

Toplam 10-15 milyon euro ile öyle cok oyuncu satin alamazsin. Bonservis bedeli ödeyecek gücümüz yok gibi bir sey. Yüksekten ucmayin. Hem yas ortalamasi düsmeli hem daha kaliteli kadro kurulmali. Fernando ve Mariano'ya bile teklif varsa 1 saniye düsünmem.

Sporting Lizbon'un bu sezon transfer ettigi sol kanat oyuncusu Raphinha bile 6.5 milyon euro bonservis bedeli ile geldi. Bizim böyle büyük paralar ödeyecek gücümüz yok. Ne maas ne bonservis olarak. Hedefimiz serbest kalacak isimleri kovalamak olmali. Sezon sonunda serbest kalacagi icin simdi oyuncularla anlasmakta bir sorun yok.

Kulüpleri ucuza verirse Maicon ve Rodrigues'ten gelecek parayi elbette kullanip hemen kadroya dahil edebiliriz. Bizim mallar gidip Donk'u Kasimpasa'dan 6 ay sonra serbest kalacakken 2.5 milyon euroya aldigi ortamda nasil bir transfer dönemi gecirecegimiz az cok ortada ama haddimizi bilmemiz lazim. Senin alabilecegin isimler Zeneli, Almamy Toure, Alan, belki Haddadi, Kenny Lala falan. Hepsi sezon sonu serbest kalacak isimler.

Toplam 10-15 milyon euro ile öyle cok oyuncu satin alamazsin. Bonservis bedeli ödeyecek gücümüz yok gibi bir sey. Yüksekten ucmayin. Hem yas ortalamasi düsmeli hem daha kaliteli kadro kurulmali. Fernando ve Mariano'ya bile teklif varsa 1 saniye düsünmem.

1546182959968.webp

Tanımıyorum ama Feghouli, Onyekuru varken gerekirse Belhanda, Akbaba ve Sinan da oynayabilecekken Rodri yerine 4'te 1 maliyetine 23 yaşında iyi istatistikleri olan biri alınıyorsa benim için doğru yapılanma budur.
4 milyon euro'ya kadar basarili bir transfer olur o eger alabilirsek.

Zeneli 2 mac sonra kufur yee, sadece top ayagina gelince oynuyor.

Defansa yardim etmiyor

Bilmediginkz adam hakkinda konusmayin.

4 milyon euro'ya kadar basarili bir transfer olur o eger alabilirsek.

Rodrigues bize kalan pay 10 Milyon Euro şeklinde satılırsa evet. 8 olursa maksimum 3 olmalı.

Ona 3.2 vermiştik, Paok 10'a gitse 2 alacak. 5.2'ye geliyor. Bu çocuk 3'e gelirse ve ileride 10 Milyon üstüne satma imkanımız olan biriyse mantıklı olabilir. Aksi takdirde zarar ederiz.

Bu kafa ile transfer yaparsak borç artmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt