Nevzat Eroglu
Sarı Üye
- 16 Mayıs 2015
- 442
- 77
- 598
ayip abiimLan veled,
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayip abiimLan veled,
![]()
iki sene önce 2 milyona aldilar, bir kac gün önce degeri 6ya cikti. heerenveen istegi böyle bir sey olabilir tabi 3.25+%10 pay falan isterlesede cok gürültü cikarmamak lazim. bizim riekerink reisin takimi. sözlesmesi 3-5 yil daha olsa en az 8-10 isterlersezon sonu sözleşmesi bitiyor transfermarkta göre
ne 4milyonu
Hakan bey ?Kim ne yazdı sana bilmiyorum ama bende şuan 3 kişi engelli gözüküyor. Kesin onlardan biri atladı![]()
Gary de ilk grldiğinde öyleydi. Burada savunma yapmayıda öğrenir. Önemli olsn yetenek.Zeneli 2 mac sonra kufur yee, sadece top ayagina gelince oynuyor.
Defansa yardim etmiyor
Bilmediginkz adam hakkinda konusmayin.
Heerenveen baska Galatasaray baska. Büyük takima gelecek gelirse. Oradaki gibi oynayamaz elbette.Gary de ilk grldiğinde öyleydi. Burada savunma yapmayıda öğrenir. Önemli olsn yetenek.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çok yaiki sene önce 2 milyona aldilar, bir kac gün önce degeri 6ya cikti. heerenveen istegi böyle bir sey olabilir tabi 3.25+%10 pay falan isterlesede cok gürültü cikarmamak lazim. bizim riekerink reisin takimi. sözlesmesi 3-5 yil daha olsa en az 8-10 isterler
1 tanesi kesin sinan bilgindirKim ne yazdı sana bilmiyorum ama bende şuan 3 kişi engelli gözüküyor. Kesin onlardan biri atladı![]()
@Mehmet OcakKim ne yazdı sana bilmiyorum ama bende şuan 3 kişi engelli gözüküyor. Kesin onlardan biri atladı![]()
Abdürrahimle kimi alacağız acaba beni şaşırtmaları lazım zira beklentim sıfırçok ya
heleki %10 pay olursa 2milyona felan biter max.
Geçme namert köprüsünden ko aparsın sel seni, yatma çakal yatağında ko yesin aslan seni.ayip abiim
apo yilbasini uyuyarak gecirecekmisAbdürrahimle kimi alacağız acaba beni şaşırtmaları lazım zira beklentim sıfır
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seni yesin aslanlar ve kurbagalarGeçme namert köprüsünden ko aparsın sel seni, yatma çakal yatağında ko yesin aslan seni.
ispirto mu iciyorsun nevzatarayi aciyorum averjimda iyi
Ayni degil renktas.Gary de ilk grldiğinde öyleydi. Burada savunma yapmayıda öğrenir. Önemli olsn yetenek.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi