Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demba Ba kötü durumda idi. Göztepe de Nisan sonrası performans olarak.

Oyun içinde kaybolan forvetlerden bıktık.

adam gibi transfer yapın aksi halde defolun gidin çalışıyoruz diyosunuz her mikrofona bu kadar çalışmanın sonucu eski tinerci göztepeye kadar düşmüş demba ba bravo valla en azından gidin bayo yu alın genç diye beklentimiz olur..

Herkes Ba’nın Beşiktaş dönemindeki performansına göre istiyor ama bu adamı alıyorsak bir tane de baston lazım

Transferde artik rotamiz CHINA gibi duruyor. Oradaki elemanlarin ne kadar hazir oldugu da tartisilir, bitik olmayan adam alacaksin.

Penbaba karaktersizi kötü transfer olur.

Turkiye liginde oyuncu degerlendirme. Avrupa veya milli takima bakmak zorundasin.

Orada da Trezeguet 2 li mucadelelerde , adam eksiltmede, pas trafiginde hep rezaletti.

Ayrica ben zaten kuzey afrikalinin hepsine karsiyim. Varsin 40 yilda 1 salah ciksin onu da liverpool alsin.

Trezeguet gibi uluslararasi duzeyde adam eksiltme yetenegi olmayan oyuncuya 6-7 vermektense Onyekuru gibi gelisme potansiyeli ve hizi yuksek oyuncu ile riske girerim, asla bir kuzey afrikaliyla degil.

Niye biz Premier Lig’de mi oynuyoruz

Onyekuru 6-7’ye hayalcilik olur piyasasi 15-20 civarindadir diye tahmin ediyorum

Daha 1 yaşında o sen 1 yaşında napıyordun?
.
babyy.gif

Aklima gelen forvetler mesela:

Balotelli
Marcus Berg
Alan Carvalho
Alan Kardec
Dyego Sousa

Trezeguetyi bizim 18lik ozan haşat etti.. Kasımpaşa kim ki önlem alacak diğer takımlar.. Galatasaraya oynadığı gibi kompakt oynar mı kasımpaşaya karşı..
Tekrarlıyorum diagne ve trezeguetye max. 5er milyon verilir.. Bu adamların büyük takımda tutması zor.. Açın bakın amrabatın kayseri performansına daha iyisi trezeguetnin..

Bizim macta kotu oynadi ama kotu topcu yapmaz bu onu. Ben zaten 5.7 maddesi varsa gelsin diyordum yokmus galiba artik yalan olur Kpasa bizi soguslemeye kalkar paramiz yetmez. Diagne’yi o kadar da begenmiyorum.

Amrabat’i zamaninda cok begenip istiyordum ama hem verilen para acisindan skandaldi hem de o donem yabanci siniri 5+0+3 olacakken her yabancinin kendini kanitlamis yildiz olmasi gerekliydi yedek uclu haric, o zamanlar bu tarz ligden yabanci transferi mantikli degildi yani.

Son olarak Amrabat da bizi cok istiyordu gelmek icin ciddi fedakarlik yapti bu dusuk maasi sayesinde de elden cikarmasi kolay oldu fazla zarar etmedik.

Şamba'nın gelmesine olumsuz değilim, Bunlar devre arasında Alan-Demba pakedi yapabilirse bence çok büyük başarı olur Seleznov falan bekliyordum ciddi olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt