- 13 Ekim 2014
- 108.957
- 58.539
- 4.708
herhalde 1.forvet alan 2.bu ba olacak gibikim la bu. lan bu herife bir suru para verecegiz. sakatlanma oranida yuksek. yine erene kaliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herhalde 1.forvet alan 2.bu ba olacak gibikim la bu. lan bu herife bir suru para verecegiz. sakatlanma oranida yuksek. yine erene kaliriz
merih ve ya ertugrul gelirlerse süper is cikarmis olurlar. Anlayacagin beceremezlerOzan ve Maicon giderse, üst seviye yabanci stoper ve Sadik gelir.
Yazinda Ahmet gider, yerine Merih yada Ertugrulu alirlarsa fazla sasirmam.
ben herhangi bir yorum yazmismiyim? Buraya sadece video/duyum/haber koyuyorum . demba yi hic istedigimi yazmismiyim bir yere? Yoksa hayatta gelmesin mi demisim

Niye bu kaprisalan net bir forvete benzemiyor. yardimci forvet. yirticida degil rodrigezin yerine oynar oherhalde 1.forvet alan 2.bu ba olacak gibi
Sanki birsey demisim de laf atma calismasi felanNiye bu kapris
Demba ba ilk forvet olarak dusunmezler herhalde. En kotu bunu dusunmek istiyorumalan net bir forvete benzemiyor. yardimci forvet. yirticida degil rodrigezin yerine oynar o
Ciddiye mi aldınSanki birsey demisim de laf atma calismasi felan
tiner sevmiyoruzDemba Ba'ya neden herkes soğuk bakıyor Eren'i postalayıp Demba Ba ve Alan gelecek işte mis gibi.
Mis gibi degilDemba Ba'ya neden herkes soğuk bakıyor Eren'i postalayıp Demba Ba ve Alan gelecek işte mis gibi.
Düpedüz saçmalık, rezalet.tiner sevmiyoruz
Adamı ilk 11 için almayacaz ki oyun sıkıştıgında atarsın çift forvete dönersin. Eren 2 milyon € alıyorda napıyor ? Oyuna sonradan Muğdat veya Eren girmeyecek Ba girecek işte.Mis gibi degil
5 ay icin 1.3 Mio maas alan Sakat bir cöp icin fazla. Hele bjk macinda kotu oynadigini dusun. Kellesini direge asarlar
yedek forvete 2.5 3 vermeyiz herhal musapcim. alan daha cok kanat forvet gibiDemba ba ilk forvet olarak dusunmezler herhalde. En kotu bunu dusunmek istiyorum