- 1 Mayıs 2018
- 58.154
- 48.925
- 3.873
@Murat Saylak seni seviyorum abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evlenecem ben bu kızla cok acık
Saol varol reis.Pek sevenimiz yok ama bu da bi gercek@Murat Saylak seni seviyorum abi

evet şiiri fazlasıyla seviyo dogayı ve denizi de seviyo.ben de şiir sever ve yazarım
yelda karataş,cemal süreya,metin altıok,william butler yeats ve fernando pessoa.en son lale müldür dikkatimi cekti.hepsini severim.Kimi seversin sende ikinci yenici havasi var
5 tane kızdan hoşlanıyorum
yelda karataş,cemal süreya,metin altıok,william butler yeats ve fernando pessoa.en son lale müldür dikkatimi cekti.hepsini severim.
Biz varız Reis <3Hic olmadigi kadar
ben hiçbişeyi ayırt etmem.guzel ne ise,kaliteli ne ise onu sever,onu dinlerim.benim işim sanat çünkü.bi tarzım yok yani.ilhan berki ben de severim.5 kız mevzusu da dalga ya.ama kimseye baglanmak istemiyorum o bir gercekEnteresan bir karisim
Ben Ilhan Berkciyim mevzu ikinci yeniyse
Ama siir sevmen sahsimi keyiflendirdi
Fakat 5 kiz muhabbetinden sonra seni bir mudde kaale almam namumkun gozukmekte
ben hiçbişeyi ayırt etmem.guzel ne ise,kaliteli ne ise onu sever,onu dinlerim.benim işim sanat çünkü.bi tarzım yok yani.ilhan berki ben de severim.5 kız mevzusu da dalga ya.ama kimseye baglanmak istemiyorum o bir gercek
ben yeterince baglandım.ilgilendiklerim bana baglansın artık.metin altıok benim için iyiliğin,sivasın simgesi.sanat derken müzisyenlik-yazarlık vs bigün uzun muhabbetini ederiz : ) detaya girmeyekBaglanmadan olmaz Sergi sen gonul adamisin
Ben ayirt ederim kotu seyleri sevmem. Acikcasi Metin Altiok sevmem mesela saydiklarindan. Isin sanat derken?