- 2 Temmuz 2011
- 138.728
- 59.283
- 5.488
uykum yok abiSergen yat, sen alkole dayanamiyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uykum yok abiSergen yat, sen alkole dayanamiyorsun
Biz de uyku ne arar ?!Yattınız mı lan
Kasımpaşa kıyıları tersaneSeni benden ALAN kader ölsem vermem diyorr .. Alana beste yaptıkmı ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kasımpaşa kıyıları tersane
Bir kız sevdim alimallah bir tane
Herdem sevdalıya kız mız bahane
Top çiçeğim deste gülüm
Canım İstanbullum
Aman aman bahane
Gittim baktım şıkır şıkır Balıkpazarı
Üç tek attım sarhoş oldum ayak üzeri
Üç doluya üç tanecik badem şekeri
Top çiçeğim deste gülüm
Canım İstanbullum
Aman aman badem şekeri
"Profesyonel Şiir" yazmak da güzelmiş![]()
"Profesyonel Şiir" yazmak da güzelmiş
Nasıl oluyor acaba
Aşkım* kelimesi Forvetim* kelimesi ile değiştirdik vakit tamamdırMustafa cengiz bu şiiri görse kullanır , röportajlarnda

biri kahve yapsınnnnn
Aslında Garry, Maicon'u satıp, gerekirse Belhanda ya da Serdar da değerlendirilip gelen paranın çoğunu Trezeguet ve Diagne'nin bonservislerine vereceksin.
-------------Alan-Diagne-----------------
Trezeguet------X-----------Feghouli
---------------Fernando------------------
Keyifli maçlar izlerdik.
X: ısıran, defansif yönü ağırlıkta oyun kurucu orta saha
tatil günü ondan uyumadımŞu an osura osura uyuyor millet sende çok oyalanma yat derim. Planın falan mı var ayakta olmanın sebebini öğrenebilir miyim?![]()
Celtic will this week begin formal negotiations for the £2million transfer of Ivory Coast striker Vakoun Issouf Bayo.
Slovakian club Dunajska Streda last night confirmed that they have received a bid believed to be worth £1.75million from the Scottish champions.
The Slovaks want a fee in excess of £2.3m before agreeing to sell their top scorer, with sporting director Jan Van Daele telling Sportsmail: 'We confirm we have received an official offer from Celtic of which we acknowledged receipt. We are planning to start the negotiation process in due course.'
Turkiye de 4 ocak ta başlıyorAra Transfer Donemi resmi olarak başlamıştır Galatasaray’ımıza hayırlı olması dileğiyle.