Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demba ba,fernandes başka var mı acaba sow falan eski çöpler revaçta bizde isteyen taraftar bile var şaşırıyorum alacağı 1.5 milyon az geliyo ama 6 aylık olduğu akıllarına gelmiyor heralde
şu ligdeki oyunculara tav olma olayındanda vazgeçmiyoruz maç özetleri bile olsa diğer ligleri takip edin bizim ligde azcık sivrilen adama bayılıyoruz ama hollanda liginden gelecek adamlara orda lig dandik kolay istatistik kasılır diyoruz ama bizim lig süper diagne,trezeguet harika değil mi? kasımpaşa satsada kurtulsak 3-5 bişeyler kazanıp onlarıda bunlara gömüp hiç ederiz diye korkuyorum..
genel olarak stoper dışında 30 yaş üstü oyuncu almayız umarım (falcao ayrı gelir gelmez orasını tartışmıyorum ama adam farklı bir seviye)
son olarak şu scout ekibinin bir işe yaradığını görürüz inşallah şu salzburg kadrosuna bakıyorum liefering diye bir kulüp var pilot takımları mı artık neyse bulup yetiştiriyolar ordada oynatıp pişiriyolar haidarayı 18 milyon caleta-car 19 milyona satmışlar forumda adı geçen halandı 5 milyona almışlar bu arada biz sattığımız oyuncuların paralarını eski tinercilere verip göndermeyi düşünüyoruz satacak oyuncu kalmayınca ne yaparız bilinmez..
Liefering diyince aklıma ister istemez üst geldi.Bi de bunlar teşkilar liefering-salzburg-leipzig teşkilatı ha bir de bunların new york takımı var oraya zaten hiç girmiyorum.

Neyse biraz antuyu açıyım da güleyim,herkes yılbaşı gecesi sevişmş heralde daha kimse uyanamamış,herifler para olmadığından mı oyuncu alamıyoruz yoksa oyuncu alsak bile gene benzia,atıf,dirar gibi adam alarız diye yönetim korkuyor da ondan mı oyuncu alamıyoruz tartışması içindiler.Okuması çok keyifli çayla efsane gidiyor.Burda bugün hayat yok anlaşıldı.

Neyse biraz antuyu açıyım da güleyim,herkes yılbaşı gecesi sevişmş heralde daha kimse uyanamamış,herifler para olmadığından mı oyuncu alamıyoruz yoksa oyuncu alsak bile gene benzia,atıf,dirar gibi adam alarız diye yönetim korkuyor da ondan mı oyuncu alamıyoruz tartışması içindiler.Okuması çok keyifli çayla efsane gidiyor.Burda bugün hayat yok anlaşıldı.

Paylaş hocam biz de gülelim.

Paylaş hocam biz de gülelim.
axe1907_Fb - 31.12.2018 19:08
bos.gif

bizimkiler gir huney amerikanın en kazma futblusunu bulur getirir.

bir tane vardı fabian mı ne adam sakat artı madde bagımlısıydı az daha onu aliyolardı..

aman deyimm...
ok.gif
Diego - 31.12.2018 19:14
bos.gif

Transfer politikamızda 2 şey eksik bizde

1-Transfer
2 - politika
ok.gif
Alex69 - 31.12.2018 19:19
bos.gif

"Bidon doldurma politikası" daha yerinde olurdu !
frown.gif

angut coma girmek için google angut aman antu cep yazın okuyun renktaşlarım

Bu şerefsiz yönetim ancak son gün seleznov tarzi bir adam getirirler. Ulan beceriksizler kampin ilk günü forvet cikmali idi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedek kaldığı için Inter’den ayrılmak isteyen Miranda, Galatasaray'ın gündeminde! Miranda’ya daha önce talip olan Flamengo, yeni bir stoper alıp, devreden çıktı. Inter ise Brezilya oyuncunun yerine Cahill’le görüşmelere başladı. Webaslan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedek kaldığı için Inter’den ayrılmak isteyen Miranda, Galatasaray'ın gündeminde! Miranda’ya daha önce talip olan Flamengo, yeni bir stoper alıp, devreden çıktı. Inter ise Brezilya oyuncunun yerine Cahill’le görüşmelere başladı. Webaslan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hah buna inanırım işte. Nasıl sezon başı, onlar asamoahı biz nagatomoyu aldıysak, şimdide mirandayı ellerindn alırız! onlarda Cahili alır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Akıllı bir yönetim olsa hayal değil

Muslera
Mariano Ozan Miranda Nagatomo
Fernando
Belhanda Emre
Alan Ighalo Onyekuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt