Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor cidden sıkıntılı bir karakter. Ben o çocuğun kısa süre içinde tamamen yok olacağını düşünüyorum.
Yani reis haklısın o konuda. STSL 'ye hele ki İstanbul gibi bir şehre gelip bir anda futbol oynama kararı alacağına işin açıkçası bende çok inanmıyorum ama işte ben Emre Mor 'u başarılı kullanabilen bir tek Fatih Terim 'i gördüm, milli takımda o kısa sürede gösterdiği yeteneğinin hatırına Fatih Terim belki bir şans tanıyabilir kendisine

Hem hoca sever böyle sıkıntılı tiplerle uğraşmasını ;)

Bence Sandler gelecek. Cengiz in city ile görüşme yaptığında belli oldu zaten orda kadroya giremeyen adamların bize gelebileceği.

6 aydir muhtesem skot ekibimiz llorente ve sambaba disinda forvet bulamamis anlasilan. tam bir klinik vaka gibi duruyor @Hayri Cund

serdar ve ozan kaliyor diyor trt sports

6 aydir muhtesem skot ekibimiz llorente ve sambaba disinda forvet bulamamis anlasilan. tam bir klinik vaka gibi duruyor @Hayri Cund

forvet agacta yetismiyor ahbab onu sat bunu sat yerini doldururuz ztn her zaman islemiyor bkz. blowtash, gomezle baslayip abubakarla zirve yapip negredoynan devam ederek LARIN ile final yapan enteresan bir journey diyebiliriz

Llorente bi kac saat önce oyuna girmedi mi cardiff-Tottenham macinda

Bence Sandler gelecek. Cengiz in city ile görüşme yaptığında belli oldu zaten orda kadroya giremeyen adamların bize gelebileceği.

Dünyanın en sacma olayi başka takımlara oyuncu yetistirmek. Kiralanan klubun hicbir cikari yok. Simdi adam parlasa ve gelisse cityde oynar. Az parlasa (denayer ) city alip satacak. Kötü oynasa zaten sana zarar.

34 yaşında genç oyuncu lorente gelsin , ha seleznov yerine iyidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar ile fesh demedimi bu trt spor. En guvenilmez kaynak onlar suan

2 farklı forvet tipi olacaksa llorente mutlaka faydalı olur ama diger oyuncu sprinter çevik forvet olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt