Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flamengo olmadi yani, Al Ittihad Maicon'u degil de basaksehir'li Costa'yi tercih etti, bu gidisle Maicon elimizde kalacak

belhanda yokken maç kazanamıyoruz diyen arkadaşların birbirini desteklemesi ama hiçbir şekilde somut cevap verememeleri ortak noktaları hep aynı laf ''belhanda yokken maç kazanamıyoruz''
şimdi şampiyonlar ligi maçlarına bakalım 1 galibiyet var maçı kim aldı garry ve ikinci etkili performans emre diğer maçlar belli belhandanın oynamadığı iki maçı yenilmişiz ama oynadığı maçlarıda yenilmişiz
lige gelecek olursak kolay geçen alanya maçı var emre akbaba maçın adamıydı ankaragücü ve göztepe maçı yenmemize rağmen o kadarda kolay geçmedi etkende belhanda değildi..
sonra trabzon maçı geliyor arkadaşın gördüğü kırmızı kart akıllara zarar 10 kişi bırakıyor sonraki 3 maç cezalı ve oynamadığı maçlarda 2 galibiyet 1 mağlubiyet almışız..
cezadan döndükten sonra sakatlanana kadar 5 maç yapmış o maçlarda 2 galibiyetimiz var biri son dakika donkun kafası şansa alınan 3 puan ve 3-0 biten kayseri maçı var maçın adamlarıda henry ve feghouli...
sonra sakatlanıyo tabi 4 maç 3 beraberlik 1 mağlubiyet maçlardan biri rize tamamen bizim salaklığımızla alakalı 2-0 dan 2-2 oluyo ve konya maçı o saçma penaltı olmasa 3 puan gelecek belhanda yokken galibiyet onla alakası yok yani..
geriye sivas maçı kaldı çok uzun bir yazı oldu bahsettiğiniz maç buysa siz haklısınız o zaman ikinci yarıda böyle 1 maç alsa 3 puan iyidir yani
HALA BELHANDA YOKKEN GALİBİYET ALAMIYORUZ DEMEYE DEVAM MI??
belhanda yokken maç kazanamıyor galatasaray

bu adamın görevi ne peki 10 milyon euro bonservis verdik 3.350 maaşı var ve sırtında 10 numara ve o mevkiye aldık bu adamı bizim ligde fark yaratmak o kadar zor olmasa gerek sneijder olmaya gerek yok..
takımın genel olarak kötü olduğunu bende söylüyorum zaten ama belhandanın savunulacak yanı yok gidişi hiçbişey ifade etmez geçen senede izledik önünde süper lig tarihinin en golcü oyuncusu vardı ama o değil garry parladı..

adamın mevkisi 10 numara olmadığı için olabilir mi?

Dua edelim 1 Şubata kadar forvet gelsin, geçen yaz döneminden sabıkalılar beceriksizlikte master yaptılar ben forvetin kampa falan katılmayacağından eminim, son günde olsa transfer etsinler yeter.

Çok bunaldım transfersizlikten
Sıkıntım var morelim bozuk
Allah sonumu hayretsin..

adamın mevkisi 10 numara olmadığı için olabilir mi?
10 numara değil mi? :) hiçbişey yapamadığında mevkisi 10 numara değil zaten oluyor cevap bu adamın ne olduğunu çözemedik zaten diyelimki 10 numara değil ön libero melo bile damga vurmuştur lige her anlamda tek başına aldığı kaç maç var şu adamı bahanelerin altında savunmayın derim TAKIMDA SAVUNABİLECEĞİMİZ 1 OYUNCU BİLE YOK BENİM DERDİM GALATASARAY MELO,BÜLENT KORKMAZ,DROGBA GİBİ YÜREĞİNİ ORTAYA KOYAN İSİMLER OLMADIĞI SÜRECE KİMSEYİDE SAVUNMAM
benim söyleyeceklerim bu kadar seninde yazacağın varsa yazabilirsin tabi çok uzadı mevzu diğer arkadaşları rahatsız etmeyelim teşekkür ederim..

Maicon gitmezse bizimkiler Serdar yerine yabanci stoper alir, Garry yerine de yerli kanat

Demba ba gelir sonra da terim biz aldıysak taraftarımız da destekler der ama NAH desteklerim bayı

Belhanda yokken maç kazanamıyoruz ne ya sanki 100 yıldır ilk galibiyetimizi belhanda ile aldık emre akbaba dönsünde gevşekten kurtulalım ama emre akbabanın yedeği ve rotasyonda kullanılması amacıyla satılmaması lazım. Sırf şunu sahada görmeyelim diye emre akbabayı aldığımızda taraftar ne sevinmişti be

Belhandayı satan şampiyonluğu satar en önemli oyuncumuz olduğu tescilli

Belhanda yokken maç kazanamıyoruz ne ya sanki 100 yıldır ilk galibiyetimizi belhanda ile aldık emre akbaba dönsünde gevşekten kurtulalım ama emre akbabanın yedeği ve rotasyonda kullanılması amacıyla satılmaması lazım. Sırf şunu sahada görmeyelim diye emre akbabayı aldığımızda taraftar ne sevinmişti be
emre akbaba ile belhanda'nın alakası yok emre akbaba asla kesemeyecek belhanda'yı desem kalbin çok kırılır mı

Emre her oynadigi macla eprformansi düsüyordu. Adam bir de kac ay sakatdi ve normalde daha rahat 3-5 mac kacirir.

Bir de geri formunu yakalamasi icin 3-4 mac gecerse, sirf ona güvenerek sezonun ikinci yarisina girersek, Mart ayinda havluyu atariz.

transfer sezonu resmen açılsın bekleyelim dedik ama bu kadar yoğun geçecek transfer sezonunda ilk günü boş geçmek üzdü..

Belhanda'dan once konusulacak 5-6 tane adam olmasina ragmen yine derdiniz Kral olduguna gore

hoca hesapları ifşa etti iyi mi oldu sanki bişeyler okuyoduk en azından :) verdiği isimler komple bitti diğerlerininde gözü korktu bari kap gelsin yada igtv..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt