Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söz konusu bizim lig olunca Transfermarkt affetmiyor ama bizim takimda dogru dürüst para edecek oyuncu yok. 8m verdigimiz Maicon'un degeri 5'e düstü, biz aldigimizda 12 milyon degeri olan Feghouli 5'e düstü, Belhanda 5'e düstü. 4,75 verdigimiz ve her mac ilk 11 oynayan Mariano'yu bile 2.75'e cekmisler. Son kullanma tarihi gecen oyuncular tam degeri iyice düsmeden 1 dönem önce aldigimiz icin oluyor bunlar.

Nizipli bugün vali,kaymakam,belediye başkanı ziyareti yapmıştır sanırım.Kumarbaz apoda kumar oynasın bulgaristanda transferi biz yaparız artık taraftar olarak.

Acele etmeyin daha 31 ocaka çok var, son gün bir iki vasat oyuncu alır bunlar. Anlaşılan bizde feda dedik. Eren, serdar gibi yüksek maaşlıları gönderiyoruz, garyi satıyoruz. Ligi ilk 5 de bitirmek başarı olur bu sene.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim gecmisteki yazilarimi bilen bilir. Adim gibi eminim, ama cogumuzun Alani tanimadigi halde birkac arkadasin sisirmesiyle yildiz futbolcu muamelesi yapildi bu adama. Adamin ne idüğü belirsiz bir kariyeri var ve en verimli gunlerinde Çine gitmis bir oyuncu. Is ahlakinin nasil oldugunu ortaya gayet guzel koyuyor. Daha fazlası varmi? Birde bazi arkadaslarin Alan'i kurtarici olarak gorup baska bircok oyuncuya burun kivirmasi..

Bence asiri fazla gaz ile hareket ediyoruz.

Eğer gerçekten maddi durumdan dolayı transfer yapılamıyorsa çıksınlar taraftara açıklama yapsınlar.Diğer türlü daha çok tepki alacaklar.

DwE3zpiW0AEpXG7.webp

Anlamıyorsunuz çünkü, adam görevini yapıyor , dünyada kaç tane 10 numara tek başına maç kazandırıyor , kazandıran Sneijder falan oluyor. Adam elinden geleni yapıyor senin forvetin yok , stoperlerin kötü , sol bekin sezonun yarısında yoktu , sağ ve sol kanatların aşırı formsuzdu.

Geçen sezon evet çok kötüydü ama bu sene Belhanda'yı takımın enlerinde ilk üçe yazarım.

Soruyu soyle sorayim.

GS yillik tribun hasilatinin 4 te 1 ini ben niye belhanda denen şut atmayı bilmeyen elemana veriyim ?

dün bjknın yaptıgı kap acıklamasını bugun bizim yapmamız lazımdı.

Sambaba alinirsa artik yaninda Mikel'i bedava getirirler + Alan. = FC CHINA OLDBOYS kulübüne ceviririz ortaligi.

Sinan Gümüş takımın bankosu olmalı çünkü iyi şut çekiyor hatta Podolskide dönsün tekrar 11'e oda çok iyi şut çekiyor, futbol bakış açısı bu sanırım. Diğer yapılmış şeylerin hiçbir önemi yok o yüzden mesela oyun kurucu oyuncular 50-60 Milyon €'lar ediyor, ne kadar aptal bu paraları veren takımlar şut çekebilen dünya üzerindeki herhangi bir topçu alın bedavaya.

Yav bu nasıl bir rezalet.Bip sporun haberinde Alan çindeki kampa katılıp hocasıyla görüştükten sonra Galatasaray'a gelecek diyor.Bizle anlaşan adam nasıl kampa katılır?.Hocasıyla Neyi görüşecek?

Çevirisi: Oyuncu şu an serbest. Bizimle ön anlaşması var ama resmi olarak henüz sözleşmeyi imzalamadı. Hocasıyla konuşup takımıyla sözleşmesini uzatıp uzatmaması, geleceği hakkındaki karar için konuşacak anlaşılan.

Sinan Gümüş takımın bankosu olmalı çünkü iyi şut çekiyor hatta Podolskide dönsün tekrar 11'e oda çok iyi şut çekiyor, futbol bakış açısı bu sanırım.

Eger 10 numaranin şut ve gol tehdidi yoksa, ki bu forvet arkasi oluyor sen ust duzey takim olamazsin.

Herifin onunu kapama icin hic zahmete girmiyor rakipler. Bombos vurdugunda bile top kaleyi tutmuyor. Boyle forvet arkasi mi olur ?

Bu herife yillik tribun gelirinin 4 te 1 i mi verilir?

Sinan gumus un şut ve gol tehdidi mi varmis?? Ondan benim hatta sinan gumusun bile haberinin oldugunu sanmiyorum ! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt