Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kampa zaten yetismeyecek transferler onu unutun ama Ankaragücü maçına yetisirmi ki yetismezse apo efendi ve Antepli gider artık

bebek.webp

Burak'ı alacaktık işte.Ondan iyisini mi bulacaktık devre arası?İşin gücün yoksa forvet bul şimdi gelecek kafadan katkı verecek uygun maliyetlere.
burakı bende istiyordum sarper
ama hoca mesafeli yapacak birşey yok.
isteseydi alırdık zaten burak kosa kosa gelirdi

Bu ne yaw transferin ilk gununde en az bir bomba patlamaliydi abv anlasildi bosuna umutlanmisim

Eger 10 numaranin şut ve gol tehdidi yoksa, ki bu forvet arkasi oluyor sen ust duzey takim olamazsin.

Herifin onunu kapama icin hic zahmete girmiyor rakipler. Bombos vurdugunda bile top kaleyi tutmuyor. Boyle forvet arkasi mi olur ?

Bu herife yillik tribun gelirinin 4 te 1 i mi verilir?

Sinan gumus un şut ve gol tehdidi mi varmis?? Ondan benim hatta sinan gumusun bile haberinin oldugunu sanmiyorum ! :)
belhanda 10 numara değilmiş ne olduğunu bulunca eleştiririz...

burakı bende istiyordum sarper
ama hoca mesafeli yapacak birşey yok.
isteseydi alırdık zaten burak kosa kosa gelirdi

Hoca'nın bu adam tayfa denilen oyuncularla olan meselesi bize zarar veriyor.Barıştırılmalı bu 2 taraf.Hiç alakamız olmayan bir gerginlikte taraf olmak zorunda kalıyoruz.

bu 9 gun icinde gelen geldi, gelmedimi yine husran bekliyor demektir. ilk haftasinda mutlaka 1 transfer acklamamiz lazim.

yapılacak takviyelerle güçlenerek ikinci yarıya başlarız derken, dahada güç kaybedip gireceğiz anlaşılan

vay be 20+milyon ödemisler

Hoca'nın bu adam tayfa denilen oyuncularla olan meselesi bize zarar veriyor.Barıştırılmalı bu 2 taraf.Hiç alakamız olmayan bir gerginlikte taraf olmak zorunda kalıyoruz.
yasananlar basit bir özürle kapanacak türden degil sarper. olan olmus bu saatten sonra geriye dönmek luzumsuz.
çok onemli degil hocanın tırnagını 1000 tane buraka degismem.

yasananlar basit bir özürle kapanacak türden degil sarper. olan olmus bu saatten sonra geriye dönmek luzumsuz.
çok onemli degil hocanın tırnagını 1000 tane buraka degismem.

Abi iyi de Selçuk'u niye gelir gelmez kadro dışı bırakmadı o zaman,onu da şutlasaydı.Selçuk'u affeden Burak'ı da affedebilirdi pekala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt