Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonuslarla 11 demiş Garry'nin bonservisine Manu Lonjon

yabanci transfer dedigin her an satabilecegin oyuncu olmali. iskartaya düsmüs pili bitik oyunculara zor teklif geliyor, de jongu fln hatirlayin veya genel olarak tuzlu oyuncular.

garry rodrigues 3,5 milyona alindi ve gayet verimli bir futbolcuydu bizde oynadigi dönem. araplara gitse bile güzel bir satis yaptik.

garryler brumalar tellesler zarar ettirmez. sen gidip cöpleri doldurursan kimse talip olmaz.

maicon bile sampiyon 11de oldugu halde 3 milyon zararla en iyi ihtimalle 5e falan satilacak.

maiconun yerine bedelsiz marcanoyu biz alsaydik eminim suan ilk 11'e stoper aramiyorduk. 3 milyon zarar da etmezdik.

futbolcu bilgisi ortalama üstü olan herhangi bir yönetici cok rahatlikla iyi transferler yapabilir

ayrica bu ödenen yüksek bonservis ücretlerinin üstüne ne diye daha bonus monus ödeniyor anlamam. bu dursun denilen zevat belhanda ve maicon icin falan bonus ödettirdi yok yere. zaten dinamo kiev 5-6ya bile satardi belhandayi üste bonus verdik te allahim ya. allahin manyagi. %20 garry bonusu da herhalde dursundan kalma. su topculara 2-3 milyon daha az bonservis ödeseydik gercekten iyi transferler olurdu. bu kadar yaygara kopmazdi.

Hocanın istediği transferler olmazsa apo cengiz filan gider mayısı bile göremezler o yüzden ben şahsen rahatım ya herro ya merro

Dursun'un embesilce yaptığı iş yüzünden yine zarar ettik 2,2 milyon euro, aldığın nefes haram olsun be.

Voetbal International ve manulonjon bonuslarla birlikte 11m diyor, Turk medyasi 9m. Bakalim kim hakli cikacak : D

fatih terimi getirmesine ragmen yaka paca baskanlik koltugundan indirilen dursun örneginde oldugu gibi ayagini denk almayan yönetici ve baskanlarin ömrü maksimum 2 dönemdir. mustafa cengiz ve yönetimi kendilerine bir ceki düzen verip dogru isler yapmazlarsa defolup giderler. en kötü yine alp yalman 3-5 ayligina gelir bu takimi gazla mazla sampiyon yapar sonra yeniden secime gideriz. herkes ayagini denk alsin. o kadar destek verdik, laf etmedik ama su rüyaya giren forvetin demba ba olma ihtimali bile korkutuyor.

ben takip edemedim
sozlesme uzatılacak mı
sezon sonu bedavaya mı gidecek
Sözleşmesi bitmiyor bedavaya gitme durumu yok, Muhtemelen sezon sonuna kadar kalıp ya iyileştirilmiş sözleşmeyi alacak yada yurt dışından bir takıma bonservisle gidecek belki bonservisi arttırmak için sözleşme uzatıp da satabiliriz.

Ersin Korkut:red:

9BD0E821-B82D-4914-AD57-712F5CD1B669.webp

Ilk bonservis haberi 10 milyondu zaten.hollanda basını doğruyu demiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt