Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceza almasan bile milyonların yahut milyarların döndüğü bir piyasada bu tarz etik olmayan şeyleri yapamazsın.
Tottenham buna benzer birşeyi yapmıştı. Kara para aklamanın en büyük takımlarda bile olduğu piyasada böyle kurnazlıklar belki günü kurtarabilir.

bu araplar garry icin 10 verdiyse araya donk'u da katip paket halinde verseydik daha iyi olmaz miydi? 5-6 mac sonra donkun sözlesmesi uzayacak, epey yüklü bir maliyeti var kadrodaki statüsüne bakildiginda. yasi olmus neredeyse 33, tam bir vizyon hamlesi olurdu donku paketlemek.
Donk kalan süreçte gelecek bir veya iki stoper takviyesi ve olası Maicon ayrılığında stoper rotasyonunda kullanılır sezon sonuna kadar.

sezon sonu ciddi maaş bütçesinden çıkmış oluyoruz

Selçuk 3m
Tarık 1.6m
Eren 2.1m
Ndiaye 2.7m
giderse Donk 1.9

11.3m yapar sezon sonu serbest kalacak 3-4 tane çok iyi oyuncu alınır bu maaş açığı ile

Hatta donku 10 milyon , garryi de 1 milyona sattık desek paok a gidecek olan para cebimizde kalırdı. Böyle bir şey ceza sebebi midir?
bu biraz fazla ückagita girer, dünyaya rezil eder yunanlar. cok riskli is bir sonraki alisverisler icin. adamlar bize oyuncu fln satmaz vallahi.

oyun zekasi yüksek
top tutan
oyunu sogutabilen selcuk inan icin yillardir bir teklif yok ama nedense üstad..
penaltilarida iyi kullanir hakkini yemeyelim..

Sıkıntı orada. Toplamda 20m maaş almıştır maç başı bonus vs dahil. Yani tüm para selçuğa gitmiş oldu.

Ben olsam psg juve ne biliyim city gibi elit takımlarda genc az sure alan forvet pesinde kosardım.Bu takımların çok geniş kadroları oluyor ve muhakkak ne olur olmaz diye 3. veya 4. opsiyon olarak tuttukları genç bir forvetleri de bulunuyor.Talip olalım onlara

Haklisin, yaşı gayet ileri. Ama demek istediğim aslinda baska birseydi. Şuanda taraftar olarak forvet eksikligi mevzusunu utopik hayaller ve gaz ile cozmeye calisiyoruz. Bircok oyuncuya burun kiviriyoruz. Seleznova burun kivirmamizin sebebi bana gore yaşi degil mesela. Bende baska bir izlenim oldu forumda. Mesele suanda oynadığı takım daha cok bana gore. Akhisarda olan bir forvet bizim takima olmaz diye bir dusunceye sahip bence bircok taraftar. Ama elin Malagasi gelip bakip, ilgilenip takimina kazandırmak istiyor.

Aynisini Niasse ile de yasadik

Malaga Cenk Gönen'i de aldı onların ilgilenmeleri bir şey ifade etmez.

Sıkıntı orada. Toplamda 20m maaş almıştır maç başı bonus vs dahil. Yani tüm para selçuğa gitmiş oldu.
toplam borcumuzun 200-250 milyon euro arasi bir sey oldugunu düsünürsek bonservis ve futbolcu ücretleri üzerinden bu zarar gayet dogal sekilde aciklanabilir. yoksa ekonomik olarak bitik bir galatasaray yok. futbolun borca etkisi bence asgari %60dir, azi yoktur fazlasi vardir.. tabi isin uzmanlari daha iyi bilir ama zarar etmeden gönderebildigimiz oyuncu sayisi cok az, performansina göre ücret alan oyuncu daha az hatta.

ilk etapta şu 2-3 gün içerisinde 1 stoper,2 forvet transferini açıklasınlar nefes alalım bari (mangala,alan kimseyi bulamazlarsa en azından genç isim olsun bayo) sonrasında birazcık daha bekleyebiliriz en azından maiconun gidişi ve ikinci stoper alma, olası ortasaha ve kanat transferleri için..

Kesinlikle Ligimizden topcu alınmamalı ayrıca Ingilteredende genç oyuncu opsiyonsuz kiralanmamalı. Bunlar kücük takimlarin işi. Alan, Mangala ve birde ikinci forvet gelirse şükür namazi şart.

Opsiyonla genc oyuncuyu vermiyor Ingilizler genelde, hadi verdiler diyelim bizim ödeyebilecegimiz miktarlara birakmazlar.

Büyük ihtimal trezegeyi alacağız apo ciner’in telefonu alçıya almıştır.

Ben olsam psg juve ne biliyim city gibi elit takımlarda genc az sure alan forvet pesinde kosardım.Bu takımların çok geniş kadroları oluyor ve muhakkak ne olur olmaz diye 3. veya 4. opsiyon olarak tuttukları genç bir forvetleri de bulunuyor.Talip olalım onlara
@Sergen Zeren in has elemanlari PSG'den Timoty Weah, Juve'den Moise Kean gibi isimler var. Ilk 11'de kesin olarak oynatacagiz deseler belki 6 ayligina verirler.

Selçuk 3m
Tarık 1.6m
Eren 2.1m
Ndiaye 2.7m
giderse Donk 1.9

su parayi bak yaziklar olsun

Büyük ihtimal trezegeyi alacağız apo ciner’in telefonu alçıya almıştır.
alanyadan 1 oyuncu alacagiz diye 2 ay süründük adamlarin kapisinda. yok hasan baskan benim ezelden beri dostum, cart curt. sacma sapan laflar. alanyanin üzülmesini istemeyiz gibi komik laflar etmisti apo. dünyada bir transferi saglam sekilde en son yapacak adam abdürrahimdir. daha transferin son günü aldirdigi furkan özcal var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt