Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göksel Gümüşdağ: "Robinho, teknik ekibimizin arzu ettiği bir transferdi. Öncelikle Sivasspor ile görüştük, daha sonra Robinho ile kameralı görüştük ve anlaştık. Onun gelişinden dolayı hepimiz çok mutluyuz."

vay be

Göksel Gümüşdağ: "Robinho, teknik ekibimizin arzu ettiği bir transferdi. Öncelikle Sivasspor ile görüştük, daha sonra Robinho ile kameralı görüştük ve anlaştık. Onun gelişinden dolayı hepimiz çok mutluyuz."

vay be
Bizim yönetimle bu herifi kıyaslasam ne diye ağlıyorsun deyip tersleyecekler o yüzden kıyaslamıyorum.

Nereye kadar gidecek bu gemi ? Yazın 'kusura bakmayın forvet alamadık' 6 ay sonra 'Kusura bakmayın satış yapamadık dolayısıyla yine transfer yok' ee sen ne yapıyorsun o zaman orda ?

Bir kerede eleştir. Bu kadar saçma savunuyorsun ki kendini komik duruma düşürüyosun. Şu rezilliklerin savunulacak bir tarafı yok

Realist durum bu , para doken alikoc da topa tutuluyor , aziz i soylemiyorum bile antudan bakin

Fiko iyi gidiyordu onu da sis kebap yapiyor hem bjk liler hem spor medyasi , keza demiroren verelim ister misiniz mesela ?

Imkanlarin yoksa o gemi karaya da oturur zamanla , biz bunlari soyledik , avrupa ile yarisacak capimiz yok artik bu konjonkturde dedik , bir buyume sudur budur hikayesi aldi yurudu

Simdi basta 3 buyukler pasa pasa kuculecekler , bedeli de agir olacak , omerler sinanlarla oynayacagiz

Para yoksa hic bir sey yapamazsin

Bakıyorum da bazıları göksel gumusdagin vizyonunu çekemiyor ;) ;) ;)

Yolun sonu bu adama çıkacak gibi
maxresdefault.jpg

Goksel baskana sacma sapan sportif sorular soruyorlar , bu adam oyle futboldan cakmaz ki , yuvarlak cevaplar veriyor

Yalniz dikkatimi cekti her boyle onemli basin toplantisinda mutlaka turk bayragi rozeti takiyor , guzel bir detay

Sen sakat misin?
Ne dedigimi nerden biliyorsun da kendi kendine tahmin yurutup laf falan atmissin. Mallik yapmayin surda hocaciginiza laf geliyor diye
Sana yazdığımı nereden biliyorsun sığır kardeşim.Forumun genel yorumundan bahsediyorum.Lafım sana olsaydı direkt seni alıntılardım.

tüm yaz boyunca yatıp transferin son günü ezeli rakibin 3. forvetini dilenip onu bile alamayan adamlardan devre arası transfer mi bekliyorsunuz gerçekten ? :)

Realist durum bu , para doken alikoc da topa tutuluyor , aziz i soylemiyorum bile antudan bakin

Fiko iyi gidiyordu onu da sis kebap yapiyor hem bjk liler hem spor medyasi , keza demiroren verelim ister misiniz mesela ?

Imkanlarin yoksa o gemi karaya da oturur zamanla , biz bunlari soyledik , avrupa ile yarisacak capimiz yok artik bu konjonkturde dedik , bir buyume sudur budur hikayesi aldi yurudu

Simdi basta 3 buyukler pasa pasa kuculecekler , bedeli de agir olacak , omerler sinanlarla oynayacagiz

Para yoksa hic bir sey yapamazsin

Kardeşim paran yoksa scout ekibin var alsın gelsin gerekirse Fransa 3.liginden 20 yaşında birini. 28 Yaşında kariyerinde doğru düzgün bişey yapamayan göbekli Ömerle oynamayım. Koysunlar Ozanları-Atalayları.

Ama sen Muğdat-Ömer alıp Emre Akbabayada 4.5 verirsen bende doğal olarak en ağır şekilde hesabını sorarım. Anladın mı ?

Sana yazdığımı nereden biliyorsun sığır kardeşim.Forumun genel yorumundan bahsediyorum.Lafım sana olsaydı direkt seni alıntılardım.

Laf atip sana demedim demeyelim
Chedjoudan soz eden baska msj var mi
Kamilligini kendine sakla
Heralde sen calim atan stoper gorunce saksuka yaptin da burda Chedjounun mac ozetlerinden bile lesh bi stoper oldugunu izleyip konustuyduk
Bilmedigin seylerden bahsetme allahin ferhati

Kardeşim paran yoksa scout ekibin var alsın gelsin gerekirse Fransa 3.liginden 20 yaşında birini. 28 Yaşında kariyerinde doğru düzgün bişey yapamayan göbekli Ömerle oynamayım. Koysunlar Ozanları-Atalayları.

Ama sen Muğdat-Ömer alıp Emre Akbabayada 4.5 verirsen bende doğal olarak en ağır şekilde hesabını sorarım. Anladın mı ?

Kimi almalilardi mesela?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt