Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ee yani 1 salah var başkada olmaz öylemi bu kafa ile bir adım ilerlenmez kardeşim
futbolcuyu ırkına rengine göre ayırarak bi şey elde edemezsin zidane da kuzey afrika asıllı benzama da kuzey afrika asıllı...

Hehe zidane da hatta !!

Ben ilgili milli takimlardan bahsediyorum.

Senin verdigin 1 salah ornegine karsilik cacik olamamis milyon ornek varken ffp yilinda yatirim salakliktir.

transfer olmazsa basta yonetım ardından her dönem bu taraftara söz veren terım ıstıfa

Ben anlamıyorum bu kulüp nasıl hala düze çıkamıyor.Rivayı floryayı verdik.Ordan para geldi bir miktar daha da gelecek.Şimdi stadın isim hakkı satışı yapılacak.Şampiyon olduk şampiyonlar ligine gittik.Gomis satıldı.Milyonlarca euro gelir elde ettik 2018 de hala oyuncuların maaşlarının ödenmediği filan konuşuluyor.Arkadaş bu paralar nereye gitti o zaman?

Bugün yalnızca FOTOMAÇ'da yer alan İTALYAN kondisyoner.. Takımın İlk yeni transfer oldu. Çalışma çantası ve Sihirli dokunuş ile adından sıkça söz ettirebilir. Takımda performanslar dışımda İlk yarı en çok koşu mesafeleri ve saktlık eleştirileri vardı. Via Savaş Çorlu
fa0a7f4d312d5a24134e2e7261d80b69.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sIkIcI bir abiye benziyor

Alan malan farketmez kim olduğu umrumda değil bi forvet bi stoper en kısa zamanda alınmak zorunda

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

M topal basin toplantisi yapiyor
Dokunsan aglayacak

Bugün yalnızca FOTOMAÇ'da yer alan İTALYAN kondisyoner.. Takımın İlk yeni transfer oldu. Çalışma çantası ve Sihirli dokunuş ile adından sıkça söz ettirebilir. Takımda performanslar dışımda İlk yarı en çok koşu mesafeleri ve saktlık eleştirileri vardı. Via Savaş Çorlu
fa0a7f4d312d5a24134e2e7261d80b69.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demekki hatalar kabul edilmiş şu fernando yu falan adam eder inşallah

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt