Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bunu yazan adamın galatasaraydan haberi yoktur. Geçmiş dönemin bonusları bu seneye yansıtılamaz. İyi o halde telleside satsalarda 3-5 birşey gelsin, olmuyor işte keşke olsa

Sözlesmesi tam olarak sona ermedi diye biliyorum. Çin kulübü Sorun çikarabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne hikmetse hep bize gelince çinliler-araplar sıkıntı çıkarıyor dünyanın geri kalanına hep serbest.
Beceriksiz bunlar

Bir kac maclarini izlemistim. fena degildi. Hayisiz olsun. Yeni egemenleri olabilir

Bunu yazan adamın galatasaraydan haberi yoktur. Geçmiş dönemin bonusları bu seneye yansıtılamaz. İyi o halde telleside satsalarda 3-5 birşey

Ne hikmetse hep bize gelince çinliler-araplar sıkıntı çıkarıyor dünyanın geri kalanına hep serbest.
Beceriksiz bunlar
Sayiliyor zaten telles de. Cünkü O bonus bu döneme girmis oluyor.

transfer olmazsa basta yonetım ardından her dönem bu taraftara söz veren terım ıstıfa
transfer olmazsa zaten o baskan o koltugu mecburen birakacak üzerine her gün küfür yemek istemiyorsa, böyle sacmalik zaten olamaz, hic birsey planlamamislar, hatalar yaptiniz, ffp dediniz tamam dedik, simdiye kadar transferler bir bir siralanip kampa yetismeliydi, beceremiyorlar belliki.

İngiltere ligindeki yüksek kondüsyon ve fizik gücünün sebebi nedir?Oradaki antrenman teknikleri mi?Yoksa bu yapıya uygun oyuncu transferi ve altyapı çalışmaları mı?Oradan yardımcı ekip getirsek neleri değiştirebiliriz?Umarım yeni kondüsyoner olumlu yönde etkiler.

Il Messagero - İtalya

Monchi’nin radarındaki en önemli isim Ozan Kabak!

1546687584646.webp

Ben anlamıyorum bu kulüp nasıl hala düze çıkamıyor.Rivayı floryayı verdik.Ordan para geldi bir miktar daha da gelecek.Şimdi stadın isim hakkı satışı yapılacak.Şampiyon olduk şampiyonlar ligine gittik.Gomis satıldı.Milyonlarca euro gelir elde ettik 2018 de hala oyuncuların maaşlarının ödenmediği filan konuşuluyor.Arkadaş bu paralar nereye gitti o zaman?

Maaslar cok ucuk , amator sube giderleri yuksek ve borclarimiza ait faizler bir turlu asilamiyor

Suan Kasimpasa Basakcity ve Trabzon bizden iyi yonetiliyor, saka gibi.

kondisiyoner geldine göre diger vatandasi derhal kovmasi gerek scott piri ile calisip birsey ögrenmediyse zaten kafa yoktur bu adamda

Diyorum ya 3-4 mac dan fazla izlemedim. Nasil bir herif bu? Istatistikleri fena degil cünkü
Ahmet caligin bir tık üstü top uzaklastirmaktan başka numarası yok çok ıska geçer dengesiz faul yapar geçen sezon takım arkadaşı İslam'ın futbol hayatını bitiriyirdu garry e gireceğim diye
Defans yapan takımlarda böyle adamlar goze batar bizde Mehmet Polat vardı bize gelmeden önce Antep te iyi maçları vardı bize geldi mantara bağladı

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt