Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogruysa helal dicem'de ... bu kulüpler yine borclanir

Serdar Aziz iddialarıyla ilgili olarak Yanal: "Olmaması için bir sebep yok ama Serdar Aziz'in durumu net değil. Kulübünden ayrıldı mı, ayrılmadı mı bilmiyorum. Sonuçta bonservisli bir oyuncu. Ali Bey'in etik bir duruşu var, kulüpleri izin vermiyorsa hiçbiriyle konuşmayız."

Galatasaray'a sürpriz isim
05.01.2019 09:30 - Son Güncelleme - 05.01.2019 09:35
Galatasaray'a sürpriz isim Whatsapp Facebook Twitter Google LinkedIn Tumblr
Ara transfer döneminde kanatlara takviye yapmak isteyen Galatasaray'a Fransız oyuncu N'Koudou'nun önerildiği öne sürüldü.

Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad'a transferi an meselesi olan Garry Rodrigues'in yerine kanat oyuncusu bakan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi.

LİGDE FORMA ŞANSI BULAMADI

Tottenham kadrosunda yer alan ancak forma şansı bulamayan Georges Kevin N'Koudou'nun Sarı-Kırmızılılar'a önerildiği ortaya çıktı. Bu sezon Premier Lig'de hiç forma giyemeyen Fransız yıldızla ilgili kararı teknik patron Fatih Terim verecek. (Takvim)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çok iyi olur çürüttüler çocuğu orda lanet olası ingilizler...

Yahu bonservis verip alamıyorsun tamam da kiralama da mı yapamıyorsun be beceriksizler sürüsü..
Bu takımın zaten beyni ile oynayan bi stopere ve en az 2 forvete ihtiyacı olduğu 4 aydır belli..
Ve hala kampa forvetsiz gidiyorsun..
Çok merak ettim de taktik idmanlarında ne koyacaksın gerizekalı yönetim forvet yerine kondisyoneri mi ?

Tarihimizin en aptal yönetimini kovduk ondan beteri geldi..

Federasyon üzerime geliyor başakşehir kollanıyor diyorsan önce taş gibi takımını kur sonra bu olayların üzerine git.. takımı forvetsiz stopersiz çelin çakalın Galatasaray düşmanlarının önüne atın sonra da hakkımız yeniyor diye açıklamalar yapın..

Baş suçlu bu aptal yönetimdir.. hiçbiriniz kusura bakmasın..

Heute - Wien Ausgabe
DAC Dunajska Streda forması altında 18 gole imza atan Vakoun Issouf Bayo için Celtic kulübü 2M euro’luk son teklifini yaptı. 21 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız adayı için Slovak kulübü 2.5M euro’da diretiyor. Oyuncunun diğer taliplileri Galatasaray ve Parma.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sikeciler yunus malliya kiralik teklifi yapmis

Yalnız moralinizi bozmak gibi olmasın da sezonun ikinci yarısında Maicon-Ozan stoper ikilisi izlemeye bence kendimizi alıştıralım

Bu herifler hali hazırda 1 tane bile forvet alamamışken biz bunlardan 2. forveti & stoperi hatta kanat /orta saha filan bekliyoruz

Bence beklentilerimizi en düşük seviyede tutalım sonra hayallerimiz çok kötü yıkılıyor

Muslera
Mariano-Maicon-Ozan-Nagatomo
Fernando-Ndiaye
Feghouli-Emre-Belhanda
Transfer

Muslera
Linnes-Maicon-Ozan-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Transfer-Onyekuru

Şundan daha fazlası olacağını zannetmiyorum ...

Millet transfer döneminde güçlenir biz her transfer döneminde güç kaybediyoruz
Geçen sene bu günlerde Ndiaye gitti işleyen orta sahamızı bozuk
Yazın gol kralı Gomis gitti forvetsiz kaldık
Şimdi Rodrigues gitti Serdar gitti ne kadar kötü olsa da eldeki tek forvet Eren gitti Nagatomo haftalarca olmayacak. Ve hala hali hazırda hiç kimseyi alamadık 05.01.2019 itibarıyle ...

Yemin ediyorum dünya üzerinde bu kadar kötü yönetilip de hala başarılı olabilen bir başka takım yoktur

çok merak ediyorum eylülden bu yana bizim yönetim ne yapmış. yahu hiç mi bir hazırlığınız olmaz bu kadarmı kabiliyetsiz, yetersiz adamlarsınız siz? madem beceremeyeceksiniz ne diye koskoca Galatasaray'ı yönetmeye kalkışırsınız hiç anlamıyorum

Gayet lige yetecek bir kadro bence
Hahhh
hqdefault.webp

Yalnız moralinizi bozmak gibi olmasın da sezonun ikinci yarısında Maicon-Ozan stoper ikilisi izlemeye bence kendimizi alıştıralım

Bu herifler hali hazırda 1 tane bile forvet alamamışken biz bunlardan 2. forveti & stoperi hatta kanat /orta saha filan bekliyoruz

Bence beklentilerimizi en düşük seviyede tutalım sonra hayallerimiz çok kötü yıkılıyor

Muslera
Mariano-Maicon-Ozan-Nagatomo
Fernando-Ndiaye
Feghouli-Emre-Belhanda
Transfer

Muslera
Linnes-Maicon-Ozan-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Transfer-Onyekuru

Şundan daha fazlası olacağını zannetmiyorum ...
O transfer yazan yere dembaba gelmesin de ben buna bile razıyım. Satışlar oldu ama sene sonu bir de belli oranda zarar açıklama şartımız vardı. Onu delmeyelim yeter

Millet transfer döneminde güçlenir biz her transfer döneminde güç kaybediyoruz
Geçen sene bu günlerde Ndiaye gitti işleyen orta sahamızı bozuk
Yazın gol kralı Gomis gitti forvetsiz kaldık
Şimdi Rodrigues gitti Serdar gitti ne kadar kötü olsa da eldeki tek forvet Eren gitti Nagatomo haftalarca olmayacak. Ve hala hali hazırda hiç kimseyi alamadık 05.01.2019 itibarıyle ...

Yemin ediyorum dünya üzerinde bu kadar kötü yönetilip de hala başarılı olabilen bir başka takım yoktur

Bruma ve ndiaye gittiginde herkes sampiyonluk satildi etti dedi , ama hem bu iki adamdan 30 milyon aldik ,Hem de sampiyon olup tek basimiza CL ye girerek bir 35-40 daha aldik , kombine , tff gelirlerine girmiyorum bile

Hani sampiyonluk satilmisti dedim sezon sonunda izmirden goztepe macinin ertesi , kimseden cevap gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt