Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.679
- 20.238
- 2.193
10.250.000 dolar
9m euro ediyor
yuzde 20 yı cıkınca
7.2m kalıyor bize![]()
Az para mı 7.2 m ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10.250.000 dolar
9m euro ediyor
yuzde 20 yı cıkınca
7.2m kalıyor bize![]()
Idari Menajer Şükrü Hanedar : "Yine bir algı operasyonu dönüyor. Abdurrahim Albayrak'ın öyle bir açıklaması yok. Transfer çalışmalarımız olumlu ilerliyor."DHA'ya konuşan Abdurrahim Albayrak: "Henüz hiçbir oyuncu ile anlaşamadık." Parçala Aslanım on Twitter
Demek ki hala Çin takımında kalmak yağlı bir sözleşme kapmak istiyor bu Alan Çin 'deki takımındanbipspor' teknik direktörüyle son kez görüşecek alan demişti
Bunu kim diyor%20lik payın yarısını Araplar ödeyecek deniyor Garyy'nin açıklansın göreceğiz
Abdurrahim Albayrak: "Konuştuğumuz, anlaştığımız futbolcuları kadromuza kattığımız takdirde bambaşka bir Galatasaray olacak."( 02.12.2018)DHA'ya konuşan Abdurrahim Albayrak: "Henüz hiçbir oyuncu ile anlaşamadık." Parçala Aslanım on Twitter
Demek ki hala Çin takımında kalmak yağlı bir sözleşme kapmak istiyor bu Alan Çin 'deki takımından
Az para mı 7.2 m ?
Alacağını versinler 3 de bize versinler ben fitim.Serdar Aziz'in Menajeri Haluk Canatar: "Serdar'ın alacağı olan 1.8 milyon Euro'yu Fenerbahçe karşılamaya hazır. Fenerbahçe, FFP kapsamında bonservisle oyuncu alma sorunu yaşıyor. Bunun için Galatasaray'la bizim anlaşmamızı istediler." (Skorer) Efsane Spor on Twitter
gerçek gsliymişSerkan Reçber: ''Tolgay Arslan, Galatasaray’dan gelen teklifi 'Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum' diyerek reddetti.''
5 milyon bonservisi getirin, borcumuzu öderiz biz rahat ol sen.Serdar Aziz'in Menajeri Haluk Canatar: "Serdar'ın alacağı olan 1.8 milyon Euro'yu Fenerbahçe karşılamaya hazır. Fenerbahçe, FFP kapsamında bonservisle oyuncu alma sorunu yaşıyor. Bunun için Galatasaray'la bizim anlaşmamızı istediler." (Skorer) Efsane Spor on Twitter