Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skrteli satıcaklar herhalde 2-3 verirler ancak öyle
Bu kadar iş bilmez olmayalım yahu, nedir Serdar 'ı fenerbahçe 'ye vermezsek iflas mı edecek takım ? veya Serdar 'ı fenere verirsek ihya mı olacağız ?

Gerekirse kadro dışı bırakılsın sene sonuna kadar tek başına çalışsın ama Fener 'e vermeyin yahu adamı nasıl içlerine siniyor şu transfer bizim yöneticilerin bir merak ediyorum ki ...

Zeki Uzundurukan: "Onur Kıvrak, Trabzonspor ile arasındaki alacak sorunun çözülmesinin ardından futbolu bırakma kararı aldı." Efsane Spor on Twitter

Sırf dursun gitsin diye bu taraftar cengiz e destek verdi. Hocayı arkasına sığınmayla başkan olunmaz herkes akıllı olsun. Liseli lisesiz fark etmez hoca donku forvete koyarken taraftar da bunları kapının önüne koymasını bilir!!!

Parasini odeyin,kadro disi birakin gitsin.Cok istiyorsa Fener'ini getirsin 5m € sonra cektirsin gitsin.İki gunde dusman safina geciyorsa karakterine soxum.

98f20d7ecef514bad268e0f71b5b28b7.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Mariano Maicon Ozan Yuto
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Sinan

Forvet hariç kadromuz kötü değil...
Sakatlık ceza vs geldiği an biteriz...
Kadromuz çok dar her bölgeye transfer lazım ama onuda geçtim 1 forvet birde stoper alırsak öpüp başıma koyacam...

- Yellow Friday dediniz kralını yaptık.
- İki kere açık antrenman yaptınız 27 bin ve 40 bin taraftar geldi.
- İnan edin dediniz ettik.
- Forvet alacağız dediniz almadınız.

Dünyalardan büyük hayalleri olan hocayı ve taraftarı Eren'e mecbur bıraktınız. #TransferYoksaİstifa

2 3 milyon bile olsa bonservis almalıyız serdardan bedava gonderecek kadar gerizekali olmayın ey yonetim

Serdar Aziz'in Menajeri Haluk Canatar: "Serdar'ın alacağı olan 1.8 milyon Euro'yu Fenerbahçe karşılamaya hazır. Fenerbahçe, FFP kapsamında bonservisle oyuncu alma sorunu yaşıyor. Bunun için Galatasaray'la bizim anlaşmamızı istediler." (Skorer)

Bunlarda da forvet yok takasa girelim Diyecem

Stadın dışını bile boyatamadılar yav önüne gelen her mikrofona konuşan başkan en kritik dönemde ortada yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt