Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerekirse sözleşmesinin sonuna kadar a2 takımda oynatıp futbol hayatını bitiririm bedava fenere göndermem.Çok iyi oyuncu olduğundan mı hayır.Bu kuşlara yağmurlu havada su yok.

En fazla 3-4 gün daha dayanır taraftar sonra büyük tepki başlar. Ultraslan bu sefer transfer için erkenden yönetimi uyarmalı

Madem topçulara borç var bu şerefsiz Ali Naci niye her ay haber yapıyor borç yok falan diye

Artık yeter, YÖNETİM İSTİFA!

Parası ödenmiyorsa ayrılmak istemesi kabul edilebilir, itiraz etmem ama abi bu sebeple ayrılan adam Fenerbahçe'ye gider mi? 4 milyar TL borcu var adamların. İki ay sonrasını göremiyorlar. Başkanları saray saray geziyor devlet el atsın diye. Gideceksen Araplara git bari. :)

Ulan bu hayatta Galatasaray 'ın çapsız yöneticilerinden çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim bu ne ulan böyle nerede forvet transferi ?

Dursun gitti kurtulduk dedik dursunu aratacak bir yönetim geldi. Adamlar koskoca Galatasaray 'ın başında 1 senedir elle tutulur bir icraatleri yok o koltuğa ben otursam daha kötü olmazdı herhalde durum ...

kjaer gelirmi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Borç morç hikaye varsa bile ödenir. Öyle bedavaya gidemez

Şuan öyle bir hava varki tek eksik demba ba şikecisin açıklanması işte o zaman bu yönetim ebesinin a görür kimse kusura bakmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt