Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar'ın 1.8 alacağı varsa 1 senedir para almıyor demek ki Uefa, Fifa neyse artık başvurup bonservisini alabilir menajeri dramatize etmesin mevzuyu. Esas sorun Serdar'ın ne kariyeri var da biz 2 milyon maaş veriyoruz, niye Manolas 1.9'a Chiellini 3.5'a oynarken Serdar 2 alıyor. Şu takımda Ozan hariç hak ettiği paraya oynayan yok o da altyapı diye zaten.

ikisi de ayakta duramıyor onların ya ozan kadar çabuk parlayacaklarını sanmam

Henüz 18 yaşındalar fizik olarak gelişmeleri lazım tabi ama potansiyelleri var , abdulkadirde ilk sene güçsüz diye oynamadı ama adama 27 milyon yazmışlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

avrupayla zaten kıyaslanamaz ama boktan ligimizde bilet iletişim konusunda en zayıf hatta berbat kulübüz erzurumspor bile iletişim konusunda bizden iyi abartmıyorum.

utanmıyorda bizimkiler

Ulan elimizle bedava veriyoruz Serdar 'ı birde A.Silva 'yı kaparlarsa yemin ediyorum olay çıkarırım

Ne demek ulan A.Silva 'nın fenerbahçe forması giymesi dünya üzerinde başka adam mı kalmadı fenerbahçenin sulanacağı ? burada yazıklarımı okuyarak transfer politikası mı yürüyor bu fenerbahçe yönetimi senelerdir anlayamadım

Hakim Ziyech parlamadan önce burada birkaç kez yazdım fenerbahçe ilgilendi
Serdar sevdiğim bir adamdı iyi bir stoper olduğunu düşünündüm her zaman şimdi fenere gidiyor
Nani 'nin Galatasaray 'a gelmesini senelerce bekledim fener'e gitti adam bu yaşına geldi hala isterim gelip Galatasaray formasını giymesini

Şimdi de A.Silva 'ya sulanıyorlar oldu olacak Samatta 'yı da alsınlar tam olsun. bu şikecilerin transfer politikası benim sevdiğim Galatasaray 'a gelmesini istediğim adamlar üzerine kurulu anasını satayım ...

Lan canlı yayında %1'lik ihtimalde kalktı!!

Henüz 18 yaşındalar fizik olarak gelişmeleri lazım tabi ama potansiyelleri var , abdulkadirde ilk sene güçsüz diye oynamadı ama adama 27 milyon yazmışlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
potansiyel inanılmaz canım ona laf yok. hele atalay süper yetenek ama disiplin problemi var diyor bu işle içli dışlı olan insanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt