Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis , Elmander ,Baros
O isimler gibi olamayacağını bilemezsiniz bence. Çok ön yargılı bakıyorsunuz olaya. Elmander dediğin adam sessiz sedasız bize geldiğinde kimse o kadar iyi olacağını tahmin etmiyordu. İstatistikleri kötü diye adamı yerden yere vuranlar bile vardı.

Celta Vigo'da forma şansı bulamayan ve önümüzdeki sezon macerasına başka bir takımda devam etmek isteyen Emre Mor, menajeri aracılığıyla Galatasaray'a haber gönderdi ve yeni szonda sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini iletti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile beraber çalışmak isteyen Emre Mor'un menajeri aracılığı ile Terim'e; "Hocam beni A Milli Takım'a siz kazandırdınız ve şimdi yine sizinle çalışmak istiyorum. Bana güvenebilir ve yeniden inanabilirsiniz. Galatasaray benim çocukluk hayalim" şeklinde mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Galatasaray'a geldiği günden bu yan Emre Mor'u kadrosunda görmek isteyen
ve geçtiğimiz Ocak ayında da transferi ekonomik sebeplerden dolayı son anda iptal olan milli futbolcunun transferine sıcak bakan Fatih Terim, sarı-kırmızılı yönetim ile bu yönde bir görüşme yaptı.

İspanya La Liga takımlarından Celta Vigo ile görüşmelere başlayan Galatasaray, satın alma opsiyonu ile Emre Mor'u kiralamak isterken; Vigo yönetimi en azından şimdilik bu transer sürecine soğuk bakıyor ve milli futbolcuyu 8 milyon euroluk bonservis bedeli ile elden çıkartmak istiyor.

Emre Mor'un amcası Özay Mor:, "Emre'nin idol olarak gördüğü futbolcu Cristiano Ronaldo. Odasına girdiğimiz zaman Ronaldo'nun posterlerinden duvar görünmezdi" dedi.

- Güzela Bekirov (Anne): "Emre, G.Saraylı
- Özay Mor (Amca): "Emre, G.Saray taraftarı

Galatasaray, Henry Onyekuru için kiralama teklifini yaparak beklemeye geçtikten sonra bu kez yeni bir gelişme yaşandı. İngiliz basını, Rusya Ligi takımlarından CSKA Moskova'nın Henry Onyekuru'yu transfer etme girişiminde bulunduğunu duyurdu.

Kısa bir süre önce, geçen sezon kiraladığı Nikola Vlasic'in bonservisini Everton'a 15,7 milyon euro ödeyerek alan CSKA Moskova, Henry Onyekuru için de İngiliz ekibinin kapısını çaldı. İngiliz basını, bu teklifin detayını vermezken, iki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Geçen sezon 44 maçta 16 gol, 4 asist ile 2 kupada da büyük katkı veren sol kanat, geçen sezon G.Saray'dan bonuslar dahil 1.5 milyon euro kazanmıştı

Kaynak: Mirror

İŞTE BUNA ÇOK ÜZÜLÜRÜM.

Ahmet Ercanlar: " Ali Koç Tr nin en büyük iş adamı bitiremeyeceği iş yok. Vedat ile 5 dak konuşsunlar. Vedat FB bağrağı sallar".

Galatasaray'ın satış listesine koyduğu Mbaye Diagne'nin, "Suudi Arabistan'a gitmiyorum" paylaşımının blöf olmadığı ortaya çıktı.

27 yaşındaki Senegalli forvetin İtalya ya da İngiltere'de bir takımda kariyerine devam etmek istediğini menajerine ilettiği öğrenildi.

Türkiye'den birçok yıldızın yurt dışına transferinde aracılık eden, aynı zamanda da menajeri olmamasına karşın Diagne'nin Suudi Arabistan'a transferi için devreye giren Willam D'Avila'nın Suudi kulüplerinin yönetimlerindeki belirsizlik ve oyuncunun tercihi nedeniyle farklı seçenekleri değerlendirdiği bildirildi.

Mbaye Diagne kısa bir süre önce Willam D'Avila ile anlaşmıştı. Buradaki rakamların Galatasaray'ın istediği 13 milyon euro seviyesine ulaşıp ulaşmayacağı ise belirsizliğini koruyor

AVRUPADAN 10 MİLYON BİLE ÇIKMAZ. KALDI ELİMİZDE.

Levent abinin Banega gelmezse birinize kombine hediye edecegim postundan sonra forum olarak bence bu transfere burun kivirip Baneganin zaten yaşlı ve cöp olduğu konusunda fikir birligine varalim.

Bu arada abi, bende talibim kombineye. Sen birsey istemiyorsun karsiliginda ama, Hollanda cikolatasina hayir diyemezsin.

diagneyi makul fiyata yollayamazlarsa yönetimin başı çok ağrır. taraftar 1 hafta daha sabreder ondan sonra söylenmeler başlar.

O isimler gibi olamayacağını bilemezsiniz bence. Çok ön yargılı bakıyorsunuz olaya. Elmander dediğin adam sessiz sedasız bize geldiğinde kimse o kadar iyi olacağını tahmin etmiyordu. İstatistikleri kötü diye adamı yerden yere vuranlar bile vardı.

bildigim , gordugum ve izledigim forvet, nasil onyargili olabilirim. Muriqi Galatasarayin forveti olamaz.
Eren Derdiyok gibi olacaktir. Hatta bence Eren bile daha iyi topcu ondan.

Son düzenleme:
gurbetçi dostlarımız kombine istiyorsunuz da vereceğiniz yol paralarıyla vip kombine alırız buradan birkaç kişiye ;D

Tek istedim suan

Diagne ve Mitroglunun gitmesidir, gerisi gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt