Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar aynı bölgeye Orsolini'yi aldılar daha yeni 15'e. Potansiyel küme düşme adayı takımda ki paraya bak yaSkov Olsen Bolognaya gidiyor vay be
Ayrılma konusunda haklısın düzgün bir şekilde yapılmalı.diagne ve mitro bizi geçen sene şampiyon yaptı,diagne rizede olmasaydı akhisarda da mitro olmasaydı şu an neler konuşuyor olacaktık kim bilir.Bu adamlar hizmetlerini yapmışlardır,bir ahlaksızlıkları da olmamıştır klubumuze
eğer bu futbolculardan ayrılmak gibi bir düşüncemiz varsa
bize yaraşır asaletle yapmalıyız
sokak köpeği gibi havlayarak değil
Yaklaşmakta olan.
Senin bildiğin gördüğün izlediğin forvet için görüşün bu, bir başka Galatasaray'lı nın hatta Fatih Terim'in bildiği gördüğü izlediği Vedat'ta o. Bilmiyorum ya sen futbolun profesörü kahini falansın ya da onu bu takıma getirmeye çalışanlar bu işten zerre anlamıyorlar. Bilemedim ki...bildigim , gordugum ve izledigim forvetin nasil onyargili olabilirim. Muriqi Galatasarayin forveti olamaz.
Eren Derdiyok gibi olacaktir. Hatta bence Eren bile daha iyi topcu ondan.
Bugünde bi baros = 30 mioGomis , Elmander ,Baros
Senin bildiğin gördüğün izlediğin forvet için görüşün bu, bir başka Galatasaray'lı nın hatta Fatih Terim'in bildiği gördüğü izlediği Vedat'ta o. Bilmiyorum ya sen futbolun profesörü kahini falansın ya da onu bu takıma getirmeye çalışanlar bu işten zerre anlamıyorlar. Bilemedim ki...
Hakettikleri gibi
Hakettikleri gibi
Farkettim. 3.5 milyon vereceğimize 100 K ya falan getirsek de olurmuş.Mehmet, Terimi futbol bilgisi ile döver.![]()