Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skov Olsen Bolognaya gidiyor vay be

Kendimize gelelim burdan sahaya kadar

Trabzonspor'a Yusuf El Arabi önerisi! Trabzonspor, santrfor Marcus Berg transferi için son girişimlere başladı. Menajerler ise bonservisi elinde olan Faslı golcü Yusuf El Arabi’yi bordo-mavililere önerdi.

Duhail'de 78 maçta 90 gol attı ve 10 da asist yaparak patlama yaptı

diagne ve mitro bizi geçen sene şampiyon yaptı,diagne rizede olmasaydı akhisarda da mitro olmasaydı şu an neler konuşuyor olacaktık kim bilir.Bu adamlar hizmetlerini yapmışlardır,bir ahlaksızlıkları da olmamıştır klubumuze
eğer bu futbolculardan ayrılmak gibi bir düşüncemiz varsa
bize yaraşır asaletle yapmalıyız
sokak köpeği gibi havlayarak değil
Ayrılma konusunda haklısın düzgün bir şekilde yapılmalı.

Fakat futbolcuların takıma katkılarını bir pozisyon üzerinden yorumlamak çokta makul değil. Mitroglu konusunda çok fazla birşey diyemeyeğim maalesef yeterli süre almadı ama oyun zekasının Diagne'den daha iyi olduğu aşikar. Akhisar maçında Mitroglunun kaçırdığı bir pozisyon var onu izlemeni tavsiye ederim. Eğer son dakika o şans pozisyonu oluşmasaydı tüm şampiyonluğu Mitroglu yüzünden mi kaçıracaktık?

Diagne ise kanat oyuncularının verimini arttırdı bu net. Hatta o geldikten Belhanda ve Feg'in şut sayısı ikiye katlamış olabilir. Ama benim ve diğer arkadaşların eleştirdiği her pozisyonda yere düşmesi ve lakayt vuruşlar yapması. Konyaspor maçında 2 net pozisyonu sırf düşeceğim diye atamadı. Mental olarakta sıkıntılı bir oyuncu olduğu belli zaten. Ben kesinlikle katkısı olduğunu düşünüyorum ama 10'nun üstü her teklife de satardım.

Eğer Vedat bu sene gelmeyecekse Mitroglu'nun bu sene kalması mantıklı. Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynamış önemli bir forvet sonuçta.

bildigim , gordugum ve izledigim forvetin nasil onyargili olabilirim. Muriqi Galatasarayin forveti olamaz.
Eren Derdiyok gibi olacaktir. Hatta bence Eren bile daha iyi topcu ondan.
Senin bildiğin gördüğün izlediğin forvet için görüşün bu, bir başka Galatasaray'lı nın hatta Fatih Terim'in bildiği gördüğü izlediği Vedat'ta o. Bilmiyorum ya sen futbolun profesörü kahini falansın ya da onu bu takıma getirmeye çalışanlar bu işten zerre anlamıyorlar. Bilemedim ki...

Senin bildiğin gördüğün izlediğin forvet için görüşün bu, bir başka Galatasaray'lı nın hatta Fatih Terim'in bildiği gördüğü izlediği Vedat'ta o. Bilmiyorum ya sen futbolun profesörü kahini falansın ya da onu bu takıma getirmeye çalışanlar bu işten zerre anlamıyorlar. Bilemedim ki...

Mehmet, Terimi futbol bilgisi ile döver. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt