Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi kötü aldığı bilgileri kimseye saygısızlık yapmadan paylaşan özgür Ayten vardı onuda üç beş süper zeka yedi
Forum olaraj kendi duyumcumuzu uretelim bari

İstihbarat şefinin sesi soluğu kesildi bu günlerde. hiç istihbarat yok kırmızı yok..

Bu öğlen bahsedilen oyuncu Emre Can'mış galiba. Olursa muazzam olur. Yabancı statüsünde bile kabul ederim. Bir whoscored istatistiklerine bakayım dedim. Gerçekten iyi. Özellikle geçmiş sezon performansı çok iyi. Geçmişte bir çok sezonda ortalama puanı 7.00 üzerinde.

https://tr.whoscored.com/Players/111212/History/Emre-Can

Ayrıca ön libero için golcü bir oyuncu. Son üç sezonda sırayla 4-6-5 gol atmış. Gelirse nokta atışı olur. Juventusta geçen sene 27 maç oynamış. Adamlar neden bıraksın onu anlamadım?

belhanda nin en etkili oynayacağı bölgeyi açıklıyorum
images (9).webp

Bu öğlen bahsedilen oyuncu Emre Can'mış galiba. Olursa muazzam olur. Yabancı statüsünde bile kabul ederim. Bir whoscored istatistiklerine bakayım dedim. Gerçekten iyi. Özellikle geçmiş sezon performansı çok iyi. Geçmişte bir çok sezonda ortalama puanı 7.00 üzerinde.

https://tr.whoscored.com/Players/111212/History/Emre-Can

Ayrıca ön libero için golcü bir oyuncu. Son üç sezonda sırayla 4-6-5 gol atmış. Gelirse nokta atışı olur. Juventusta geçen sene 27 maç oynamış. Adamlar neden bıraksın onu anlamadım?
Khedira bile gelebilir diye haberi yapılırsa beklentim olur ama Emre ve biz ayrı dünyalardayız galiba :rose:

@burhancanterzi
Diagne Al Nasr transferindeki pürüz Diagne’ye verilen maaş.
Arapların verdiği maaş 2.4
Bizimki de diyor ki “Ben zaten Galatasaray’dan da bu parayı alıyorum, niye gideyim?”

Bu arada Diagne’nin menajerinin dün El İttihad ile masaya oturduğu bilgisi geldi.

Bakalım...

Nakamba - Banega - Belhanda ile ligi domine ederiz inş oluşur bu orta saha

@burhancanterzi
Arkadaşlar devre arası Muriqi dediğimde de kızıyordunuz. Şimdi gelinen noktada Muriqi hem topçuluğunu hem de karakterini ispatladı.

Okaka da boş adam değil. Bu kadar ön yargılı olmayın. Premier Lig, Serie A görmüş, İtalya Milli Takım forması giymiş adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt