Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matuidi gelsin iste yaşı da bize uygun.

Merhaba beyler,

Elinizde donanimhaber forum accountu varmi, varsa pm atabilirmisiniz.

anlaşıldı diagne satılmadan yada satılamazsa bişey olmayacak sattığın kadar al olacaksa bu iş böyle kalacak her ne kadar istemesekde diagne ve mitroglu ile yola devam edebiliriz . Buda lig şampiyonluğu değilde şampiyonlar ligi için hüsran olacak tabi.

Önceki nöbetim

58a4648b971589ef0e1e7c82.jpg

Bu nöbetim

ilyas-salmanin-fener-formasiyla-pozu_1052792.jpg

Galatasaray'a çok teşekkür eden Can, "Biz Galatasaray'ın Avrupa temsilcisi Erdal Keser'le konuştuk. Galatasaray'a gitme olasılığı vardı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilen, Avrupa'da kendine iyi bir yer edinmiş olan sadece Galatasaray var. Bunu üstüne basa basa söylüyorum.
Biz zaten Almanya'da talip olan kulüplerden bir tanesiyle anlaşamasaydık biz hiç düşünmeden Galatasaray'ı tercih edecektik. Kariyerinin bir aşamasında inşallah Galatasaray'da Emre'yi görürüz. Galatasaray çok büyük takım. Avrupa'da dünyada ülkemizi büyük başarıyla temsil ediyor" diye konuştu

---------

Emre can'ın babası aynı zamanda menejeri. Haber 2013 senesinden. Fatih hoca çok istiyor ama bayern'den leverkusen'e gidiyor. O zamanın Bayern teknik direktörü kel guardiola Türkiye yerine leverkusen'e gitmesini istiyor. O karışmasa belkide gelecekmiş. İmzayı atmadan önce de o zamanlar Almanya sorumlumuz Erdal keser emre can'ın telefonlarını açmadığını söylemiş. Hep kel guardiola yüzünden.

Vedat Muriqi menajeri ve Fenerbahçe İkinci Başkanı Semih Özsoy şu an İstanbul Etiler de bir mekandalar...

Buluşmanın aracısı ise Şeytan Rıdvan...

Dünkü açıklamasına rağmen “ısrarla” ve “baskıyla” transferi bitirmek için uğraşıyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt