- 9 Ocak 2014
- 33.145
- 9.450
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 11 e düşünmüyorlar umarımMehmet Topal gelirse görürüm o heyecanı ben arifim tarifim
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bencede gelse bile Donk ilk 11 olur. Banega ve forveti halledelim ben Donka raziyim orada.İlk 11 e düşünmüyorlar umarım
Ancak yedek olarak gelir Topal.
Keşke şöyle genç ve elimizde gelişerek yükselecek bir Defansif Orta Saha bulabilsek reis. Marcao&Luyindama gibi adamlar nokta atışı oldu eğer o mevki için para ayırabilirsek bence oraya da bir nokta atışı transfer gelebilir Nakamba gibiN'Diaye OUT => Banega IN
Fernando OUT => DOS Transfer
Iki hamle ile yeni bir orta sahamız olur. çok heyecanlı lan
kaç kez izledin 90 dk
Reis bayağı serbest düşüşte Imbula uzun zamandır, haydi EPL'de olmadı dedik de Fransa Liginin zamanında en çok göze batan oyuncusuydu yine orada şansını denedi olmadı döndü İspanya'ya gitti orda da olmadı
| 19/20 | Jul 3, 2019 | ![]() |
| Mladost Kakanj | ![]() |
| Trabzonspor | £450k | £45k |
Portoda baya iyiydi.Reis bayağı serbest düşüşte Imbula uzun zamandır, haydi EPL'de olmadı dedik de Fransa Liginin zamanında en çok göze batan oyuncusuydu yine orada şansını denedi olmadı döndü İspanya'ya gitti orda da olmadı
İspanya'da izlemedim de Toulouse'da biraz takip etmiştim ondan önceki dönem bize gelme olayları olduğu için ama yok yani bir orta saha elle tutulur bir iş yapmaz mı ? sahada boş boş geziniyor takımının atak yiyor olması gol yiyor olması hiç umurunda değil Imbula'nın
Aynı Ndiaye'yi düşün orta sahada elle tutulur hiçbir görevi yerine getiremediği ondan biraz daha ayağına top yakışan ama Ndiaye'den bin kat daha uyuşuk halsiz hali
Bu adam Marsilya'da Porto'da Guingamp'da filan oynarken hiç böyle değildi gerçekten piyasasını ona ödenen bonservisleri hak ediyordu ama şu haliyle gerçekten uzak dursun
Fatih Terim ekibine Galatasaray ve Adana Demirspor'un unutulmaz ismi Gürcan Aday'ı dahil etti. Aday, Terim'in izleme komitesinde yer alacak.
Gürcan Aday, Fatih Terim'in ekibine girdi https://t.co/8WrW4rDt36
Transfeeer
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaliteli insandır kendisi hayırlı olsun çok sevindimFatih Terim ekibine Galatasaray ve Adana Demirspor'un unutulmaz ismi Gürcan Aday'ı dahil etti. Aday, Terim'in izleme komitesinde yer alacak.
Gürcan Aday, Fatih Terim'in ekibine girdi https://t.co/8WrW4rDt36
Transfeeer
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi