Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N'Diaye OUT => Banega IN
Fernando OUT => DOS Transfer

Iki hamle ile yeni bir orta sahamız olur. çok heyecanlı lan
Keşke şöyle genç ve elimizde gelişerek yükselecek bir Defansif Orta Saha bulabilsek reis. Marcao&Luyindama gibi adamlar nokta atışı oldu eğer o mevki için para ayırabilirsek bence oraya da bir nokta atışı transfer gelebilir Nakamba gibi

Gerçekten sadece orta saha ikilimizi değiştirip sol kanada Babel'i koysak bile takımın çoğu sıkıntısını halletmiş oluruz

Reis bayağı serbest düşüşte Imbula uzun zamandır, haydi EPL'de olmadı dedik de Fransa Liginin zamanında en çok göze batan oyuncusuydu yine orada şansını denedi olmadı döndü İspanya'ya gitti orda da olmadı

İspanya'da izlemedim de Toulouse'da biraz takip etmiştim ondan önceki dönem bize gelme olayları olduğu için ama yok yani bir orta saha elle tutulur bir iş yapmaz mı ? sahada boş boş geziniyor takımının atak yiyor olması gol yiyor olması hiç umurunda değil Imbula'nın

Aynı Ndiaye'yi düşün orta sahada elle tutulur hiçbir görevi yerine getiremediği ondan biraz daha ayağına top yakışan ama Ndiaye'den bin kat daha uyuşuk halsiz hali

Bu adam Marsilya'da Porto'da Guingamp'da filan oynarken hiç böyle değildi gerçekten piyasasını ona ödenen bonservisleri hak ediyordu ama şu haliyle gerçekten uzak dursun

Trabzon Nemanja Andusici KAPa bildirdi

adamlar bedavaya 100 tane transfer yaptı la hepsi genç mikel dışında

19/20Jul 3, 2019FK Mladost Doboj-Kakanj
Bosnia-Herzegovina
Mladost KakanjTrabzonspor
Turkey
Trabzonspor£450k£45k

bedava

Reis bayağı serbest düşüşte Imbula uzun zamandır, haydi EPL'de olmadı dedik de Fransa Liginin zamanında en çok göze batan oyuncusuydu yine orada şansını denedi olmadı döndü İspanya'ya gitti orda da olmadı

İspanya'da izlemedim de Toulouse'da biraz takip etmiştim ondan önceki dönem bize gelme olayları olduğu için ama yok yani bir orta saha elle tutulur bir iş yapmaz mı ? sahada boş boş geziniyor takımının atak yiyor olması gol yiyor olması hiç umurunda değil Imbula'nın

Aynı Ndiaye'yi düşün orta sahada elle tutulur hiçbir görevi yerine getiremediği ondan biraz daha ayağına top yakışan ama Ndiaye'den bin kat daha uyuşuk halsiz hali

Bu adam Marsilya'da Porto'da Guingamp'da filan oynarken hiç böyle değildi gerçekten piyasasını ona ödenen bonservisleri hak ediyordu ama şu haliyle gerçekten uzak dursun
Portoda baya iyiydi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ahmet Ağaoğlu'nu günahım kadar sevmem ama doğru adımlar atıyor. Alt yapıdan gelen adamlarla birlikte genç ve güzel bir takım kuruyor.

Artık yabancı oyuncu satsak diyorum 14 yabancımız oldu. Şuan transferden çok ayrılacak yabancıları bekliyorum.

Juventus sportif direktörü Paratici, Mauro Icardi ve eşi menajeri Wanda Icardi ile görüşmek için Ibiza'ya uçtu. (Mediaset)

- Mauro Icardi'nin Inter'de serbest kalma bedeli €110M.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt