Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav nevarki onda onu anlamadım, adam heves etmiş giymiş başka forma değilki bizim formamız. bence bonservisi alamadı. alternatiflerde iyi olurdu Yusuf.
hoca takıyo bazen,macta yenik durumdayken yedek kulübesinde suatın esprsine gülerken gövdesi öne fırlayan okan buruku görüp kadroya almamıs ertesi hafta

şu an yapılan da bizi bu çembere tekrar tekrar düşürecek şey olur

bjk yaptı bunu ben bonservis vermem diye negredolara, pepelere gömdü parayı şimdi tekrar menemen

biz arsalar sayesinde ucundan döndük

artık arsa da yok

şürekli şl olur riskini almak da akıllıca değil olmadığı an patlıyorsun

bu benim düşüncem sonuçta buna karar verecekler belli

malesef ki yapacakları hatanın kısa vadeli tadı uzun süreli riskini kapatacak ve hiç bir bedel ödemeden çekip gidecekler

Gorusune saygi duyuyorum reis ama ben FFP ile beraber bizim icin en dogrusu scout transferi oldugunu dusunuyorum. Falcao'ya yillik 4m, Banega'ya yillik 3m, Muslera 3m, Belhanda 3m, Feghouli 4m, Babel 2.5m... bu paralari vermeye deger mi? Sonra kulup batiyor diyoruz.
Yok reis ben scout transferi önemsiz demiyorum ki sadece Diagne&Ndiaye gibi adamları izlemektense Falcao&Banega gibi 2 adamı izlemek istiyorum artık son haftalarda değil de ligin bitimine 3-4 hafta kala şampiyonluğumuzu rahatça ilan edelim, Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Liginde sözü geçen bir takım olalım istiyorum

Ben gerçekten sıkıldım artık Şampiyonlar Ligine gidip 1 galibiyet ya alıyoruz ya alamadan dönüyoruz senelerdir artık Şampiyonlar Liginde üst turları görmek istiyorum

Banega ve Falcao bunları yapabilir mi ? bence dünya üzerinde 8 numara ve 9 numara özelinde alabileceğimiz adamlar içinde bizi bu hedeflere koşturacak en başta gelen adamlar olabilir

Scout transferi nasıl mı olur ? zaten elimizde Luyindama&Marcao ikilisi var bu ikiliye ek olarak sağa Linnes'i monte edip sol beke Marcao transferinde olana benzer bir operasyon yapabilirsin ön libero için Nakamba'yı deneyebilirsin olmazsa Danilo olur o olmazsa Amartey olur o olmazsa Mendy olur bir adam bulabiliriz oraya

Yani dediğin satış yapabilecek oyuncularımız Linnes-Luyindama-Marcao üçlüsüne ek olarak sol bek ve ön libero transferimiz olur

Ayrıca Feghouli&Belhanda ikilisini bile Arabistan'a çok rahat satabileceğimizi düşünüyorum reis hatta devre arasında Fatih Terim karşı çıkmasa bugün Belhanda Arabistan oyuncusuydu yine aynı şekilde sene başında inat edip takımda kalacağım demese Feghouli de bugün Arabistan'da oynuyordu

Yahu son anda lisansını iptal etmeyi düşündüğümüz Maicon'u bile bir şekilde elimizden çıkardık reis Arabistan sayesinde Cavanda&Carole bile alıcı buluyor kendisine yeter ki pazarlamasını bilelim biz ...

Nainggolan sürekli bizim lige yazılıyor 2 yıldır ama anlamıyorum bizim lige gelecek kadar düştü mü bu adam? Ayrıca oldu ya imkansız gerçek oldu ve geldi diyelim. Tam bizim takımın oyuncusu. Zaten Roma’dan sarı-kırmızıya da alışık. Çok yakışacaktır forma.

ZAMAN DARALIYOR...
IMG_20190706_233914.webp

Muslera
Guga luyi marcao. Naga
Cuelar. Banega. Nainggolan
Feghouli. Babel
Falcao (aboubacar)
Fit miyiz?

şu an yapılan da bizi bu çembere tekrar tekrar düşürecek şey olur

bjk yaptı bunu ben bonservis vermem diye negredolara, pepelere gömdü parayı şimdi tekrar menemen

biz arsalar sayesinde ucundan döndük

artık arsa da yok

şürekli şl olur riskini almak da akıllıca değil olmadığı an patlıyorsun

bu benim düşüncem sonuçta buna karar verecekler belli

malesef ki yapacakları hatanın kısa vadeli tadı uzun süreli riskini kapatacak ve hiç bir bedel ödemeden çekip gidecekler
Açıkcası ben de genç - orta yaş scout transferi çok istiyorum ama piyasa acayip uçtu. Brezilyadan genç oyuncu almak imkansız. Avrupadan 5mden başlıyor. Bonservisi yüksek olmayan oyuncular anca afrikadan alınır. FFP'yi atlatsak çok iyi olacak ama daha var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt