- 25 Ocak 2010
- 53.465
- 39.138
- 3.923
Yav ne naingollanı bu adam geçen sene 38 milyon bonservisle gitmedi mi bizim neyimize bu adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torino maaşının yarısını verip kiralamaya çalışıyor, Melo 25e gitmişti Juveye kiralamıştık oluyor böyle şeylerYav ne naingollanı bu adam geçen sene 38 milyon bonservisle gitmedi mi bizim neyimize bu adam
Yav ne naingollanı bu adam geçen sene 38 milyon bonservisle gitmedi mi bizim neyimize bu adam
hoca takıyo bazen,macta yenik durumdayken yedek kulübesinde suatın esprsine gülerken gövdesi öne fırlayan okan buruku görüp kadroya almamıs ertesi haftayav nevarki onda onu anlamadım, adam heves etmiş giymiş başka forma değilki bizim formamız. bence bonservisi alamadı. alternatiflerde iyi olurdu Yusuf.
ben yeni teklifte bulunduk mu yazdım, niye saçma saçma cevap vermek için mesaj yazıyon sergenzaten yeni teklifte bulunmadıkki,eski teklif hala geçerli.iş vedata kaldı.inşallah tamamen kapanır mevzu
Yok reis ben scout transferi önemsiz demiyorum ki sadece Diagne&Ndiaye gibi adamları izlemektense Falcao&Banega gibi 2 adamı izlemek istiyorum artık son haftalarda değil de ligin bitimine 3-4 hafta kala şampiyonluğumuzu rahatça ilan edelim, Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Liginde sözü geçen bir takım olalım istiyorumGorusune saygi duyuyorum reis ama ben FFP ile beraber bizim icin en dogrusu scout transferi oldugunu dusunuyorum. Falcao'ya yillik 4m, Banega'ya yillik 3m, Muslera 3m, Belhanda 3m, Feghouli 4m, Babel 2.5m... bu paralari vermeye deger mi? Sonra kulup batiyor diyoruz.
kadıköyde harp olur savaş olurseni deniyorum,özledim sanırım.öte yandan albayrakın begenmesi bişey degistirmez demek istedim,yarın alabilir de belli olmazben yeni teklifte bulunduk mu yazdım, niye saçma saçma cevap vermek için mesaj yazıyon sergen
almazseni deniyorum,özledim sanırım.öte yandan albayrakın begenmesi bişey degistirmez demek istedim,yarın alabilir de belli olmaz
Conte takımda istemiyor diyollaYav ne naingollanı bu adam geçen sene 38 milyon bonservisle gitmedi mi bizim neyimize bu adam
sevilla'ya gidecek ya hazirliyor kendini
Açıkcası ben de genç - orta yaş scout transferi çok istiyorum ama piyasa acayip uçtu. Brezilyadan genç oyuncu almak imkansız. Avrupadan 5mden başlıyor. Bonservisi yüksek olmayan oyuncular anca afrikadan alınır. FFP'yi atlatsak çok iyi olacak ama daha var.şu an yapılan da bizi bu çembere tekrar tekrar düşürecek şey olur
bjk yaptı bunu ben bonservis vermem diye negredolara, pepelere gömdü parayı şimdi tekrar menemen
biz arsalar sayesinde ucundan döndük
artık arsa da yok
şürekli şl olur riskini almak da akıllıca değil olmadığı an patlıyorsun
bu benim düşüncem sonuçta buna karar verecekler belli
malesef ki yapacakları hatanın kısa vadeli tadı uzun süreli riskini kapatacak ve hiç bir bedel ödemeden çekip gidecekler