Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdürrahim Albayrak gidene kadar yazmamaya karar verdim.Kendisi profesyonellikten son derece uzak birisi.Yurt dışından transfer yapma imkanı hiç yok.Yurt içinde de para basması lazım.Diagne transferiyle Galatasaray ı çok zor bir durumun içine sokmuştur.Fatih hocanın istediği bir oyuncu değildi.İstediği oyuncular olmayınca mecbur kalındı.Kendisi de belirtmişti sezon içinde bir röportajda.Son bilgilerimi paylaşacağım sonra Abdürrahim Albayrakın gitmesini bekleyeceğim.Kaynağımdan aldığım son bilgiye göre Banega,Naingolan,Aboubakar ve Falcaoyu unutun.Bunlar kesinlikle olmayacakmış.Çünkü Diagne satılamıyormuş.Gelen teklifler geri çekilmiş.Ekside olduğumuz için bütün oyuncular satılabilirmiş.Kime teklif gelirse.Hocayla sürekli toplantı yapılıp merak etmeyin transferler yapılacak deniliyormuş ama benim aldığım izlenim durum parlak değil.Bunlar olur ya da olmaz bilmem ama kaynağıma güveniyorum.Transfer dönemi sonunda verdiğim bilgiler değerlendirilir.Umarım iyi şeyler olur.Gerekli transferler yapılır.Ancak hiç sanmıyorum.Benden bu kadar hadi eyvallah.

ThriftyHappygoluckyBarbet-size_restricted.gif

Abdürrahim Albayrak gidene kadar yazmamaya karar verdim.Kendisi profesyonellikten son derece uzak birisi.Yurt dışından transfer yapma imkanı hiç yok.Yurt içinde de para basması lazım.Diagne transferiyle Galatasaray ı çok zor bir durumun içine sokmuştur.Fatih hocanın istediği bir oyuncu değildi.İstediği oyuncular olmayınca mecbur kalındı.Kendisi de belirtmişti sezon içinde bir röportajda.Son bilgilerimi paylaşacağım sonra Abdürrahim Albayrakın gitmesini bekleyeceğim.Kaynağımdan aldığım son bilgiye göre Banega,Naingolan,Aboubakar ve Falcaoyu unutun.Bunlar kesinlikle olmayacakmış.Çünkü Diagne satılamıyormuş.Gelen teklifler geri çekilmiş.Ekside olduğumuz için bütün oyuncular satılabilirmiş.Kime teklif gelirse.Hocayla sürekli toplantı yapılıp merak etmeyin transferler yapılacak deniliyormuş ama benim aldığım izlenim durum parlak değil.Bunlar olur ya da olmaz bilmem ama kaynağıma güveniyorum.Transfer dönemi sonunda verdiğim bilgiler değerlendirilir.Umarım iyi şeyler olur.Gerekli transferler yapılır.Ancak hiç sanmıyorum.Benden bu kadar hadi eyvallah.
kaynak?
sanki bir anlık sinirle ufurmussun gibi duruyor

Diagne transferinden cikarmamiz gereken ders, nasil olsa araplara satariz kafasiyla transfer yapilmamali. Araplarin bile 10 milyon uzeri vermek istemeyecegi adama 13 veren zihniyet transferden el cektirilmeli. Bonservisi ayri rezalet, maasi ayri. Dursun tipi yonetim ayni devam ediyor aslinda. Tek farki uefa nin ffp kiskacinda.

Bu kulüp böyle adamlarla iyi ayakta kalıyor şerefsizim.

Böyle gereksiz twitter hesaplari oldugu sürece zaten düsmana gerek kalmiyor

Oyle mallara inat 7 de 7 yapacak Albayrak

Hoca böyle adama güven transfer islerini ona birakiyorsa, kendi sucu istedigi adamlari istedigi zaman gelmezse. Bu adamin transferlerle 0 isi olmali. Hoca getirsin bir tane adam gibi iyi scouting networklu bir spor direktör ve kurtularim Albayrak dan.

Fatih hocanin gecen sezonun transfer doneminde yaptigi aciklama:

"Galatasaray takımının almadaki becerisi kadar satmada da becerili olmasını bekliyorum"

Biz satmayi birak, alma konusunda bile iyi degiliz. Bu yuzden sportif direktor sart.

Abdurrahim albayrak a yapılan büyük ayıp paylaşanlar Galatasaray a zarar veriyor, sonra Diagne elimizde kaldı diye ağlamasınlar

Neden şaşırdınız ? Albayrak'ın şakır şakır ingilizce konuşabildiğini falan mı sanıyorsunuz ? Albayrak farklı görevler için Florya'da ve takım için elinden geleni yapıyor. Ve her şekilde başarıyı getiriyor. 2 kelime ingilizce konuşabiliyor diye dalga geçen arkadaşada sormak lazım hangi mevkide ne iş yapıyormuş acaba ?

Allah askina ya istifa et yada transferden uzak dur, bu nasil aciz bir durum, bir degil iki degil kac transfer dönemi daha gececek, transferi bu isi anlayan birine emanet edilmesini gerek dini? Video dan öncede sonrada aynisini diyorum getirin artik bir sportif direktör.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani Diagne satilsa bunlar olacak he ? Ahahah ula kaynağın önce iskembeden atarken kafatasında taşıdığı organin varlığından haber olsaymış. Vallahi kusura bakma Diagne satilsa da Naingolan vs gelemez zaten sen önce kaynağına bunu ilet. Ha ortaya bişey atıp transfer döneminin sonuna kadar yok olmak da ne bileyim garip.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt