Abdürrahim Albayrak gidene kadar yazmamaya karar verdim.Kendisi profesyonellikten son derece uzak birisi.Yurt dışından transfer yapma imkanı hiç yok.Yurt içinde de para basması lazım.Diagne transferiyle Galatasaray ı çok zor bir durumun içine sokmuştur.Fatih hocanın istediği bir oyuncu değildi.İstediği oyuncular olmayınca mecbur kalındı.Kendisi de belirtmişti sezon içinde bir röportajda.Son bilgilerimi paylaşacağım sonra Abdürrahim Albayrakın gitmesini bekleyeceğim.Kaynağımdan aldığım son bilgiye göre Banega,Naingolan,Aboubakar ve Falcaoyu unutun.Bunlar kesinlikle olmayacakmış.Çünkü Diagne satılamıyormuş.Gelen teklifler geri çekilmiş.Ekside olduğumuz için bütün oyuncular satılabilirmiş.Kime teklif gelirse.Hocayla sürekli toplantı yapılıp merak etmeyin transferler yapılacak deniliyormuş ama benim aldığım izlenim durum parlak değil.Bunlar olur ya da olmaz bilmem ama kaynağıma güveniyorum.Transfer dönemi sonunda verdiğim bilgiler değerlendirilir.Umarım iyi şeyler olur.Gerekli transferler yapılır.Ancak hiç sanmıyorum.Benden bu kadar hadi eyvallah.