Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando çok sevdiğim, iyi de bir futbolcu. Ancak 1 sene sözleşmesi kalmış, bize bu sene maliyeti €3.350.000 milyon.

Ancak her şeye rağmen en az €4.000.000 bonservis derim.

Aynı Sevilla bize 1 sene sözleşmesi kalmış Mariano’yu €4.000.000 milyon’a bırakmıştı. Üstelik Fernando’nun CV’si çok daha iyi Mariano’ya göre.

50379

Monchi De Jong denilen cöpe bile 12.5mil vermis bir herif.

5de diretilmeli, yada Fernando > Banega takasini kabul etmeleri lazim.

Hatırlattığın iyi oldu arkadaş Şampiyonlar Ligine giden takımın hala stad ve göğüs sponsorları yok beceriksizlik mi yoksa şans mı?

Fernandoyu satıp banegayı alamayacaz gibi duruyor ama hayırlısı. Şu ortasahayı bir an önce halledip önümüzdeki kampa getirmemiz lazım artık.

Ben hayatimda bu kadar rezil rusva performans gosterip, ondan sonra hatamiz oldu diye ortalikda gezen adam gormedim.

Yazin kocaman bir hata yaptin, sen takimini en onemli yerinde forvetsiz biraktin. bunun amasi mamasi yoktur.

Ondan sonra 4 ay boyunca hic bir sekilde 1 tane forvet icin ugras verilmedi. Ocak basladi gene hic bir forvet ile ugrasmadik, son 1 hafta Alan Pato muhabbeti basladi, dubai gitti alamadi cunku hic bir isi beceremiyor.

Son gun gidip Love pesinden kosup, Galatasaray camiasini Fikret Orman denilen 6222 altinda ezdirdi, 5 milyon ver felan diye gotu kalkan fiko suan 100.000 avro icin 6222 yapar.

Sonra gitti Kasimpasa'nin cöpune 10milyon avro + KDV 1.9 + 3 sampiyonluk primi + satistan pay.

Albayrak tam bir amator'dur, ve Galatasarayimiza yakismiyor.

Albayrak gitsin AKPnin adamlarina plaket dagitsin, baska bir ise yaradigi yok zaten.
Transfer konusunda siyaset yapmak nedir :) Adamın özel işleri kendine.İstediğini yapar.Siyaset konuşmak istiyosan Tartışma bölümünde yap..

Vedat Muric'in menajeri Haluk Canatar transfer görüşmesi yapmak üzere Fenerbahçe kulüp binasına giriş yaptı. Son detaylar görüşüldükten sonra bugün imza atılması bekleniyor.

Transfer konusunda siyaset yapmak nedir :) Adamın özel işleri kendine.İstediğini yapar.Siyaset konuşmak istiyosan Tartışma bölümünde yap..
Iste bu yuzden Albayrak'tan cacik olmaz.

Senin gibi herifler var oldukca kendini birsey zannetmeye devam edecektir, ve muhtemelen gene vasat bir transfer sezonu yasatacaktir.

O kadar dedigime sadece siyaset yapma diyerek cevap vermek komik olmus.

Mariano Brezilya’ya değilde, Arabistan’a giderse şaşırmam.

Kariyerinde öyle büyük paralar kazandığını düşünmüyorum, bizde sanırım €2.300.000 alıyor.

Arabistan’dan yıllık €3.500.000 teklif edilirse gider. Bonserviside €3.500.000 civarı olur.

Twitterda da aynı şekilde konuşuyorum Hoca benim için kırmızı cizgi bunu unutamam sizde unutmayın bence
Anlıyorum ama dünya üzerinde hiçbir yönetim-TD güruhu yok ki sözleşme başından sonuna kadar güllük-gülistanlık anlaşagelsinler. Böyle şeyler olur, hatalar olur. En az sizin kadar benim için de efsanedir Fatih Terim, ama böyle hoca ile yönetimi kutuplaştırmaya çalışarak çar çakala mahal vermeyelim derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt