Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50387

Iste bu yuzden Albayrak'tan cacik olmaz.

Senin gibi herifler var oldukca kendini birsey zannetmeye devam edecektir, ve muhtemelen gene vasat bir transfer sezonu yasatacaktir.

O kadar dedigime sadece siyaset yapma diyerek cevap vermek komik olmus.
Cevap vermediğim konulara daha önceden cevabımı vermiştim.Anladığını sandım.Bu adamın sevenleri fazla.Sevmeyen sayısı da az.O kadar başkan değişti yönetime ilk teklif ettikleri kişi oldu.Camiası da taraftarı da seviyo..

okuduğunu kesinlikle anlamaması sana birini anımsattı mı @Muzaffer Topçu
sen niye böylesin ya,aklın sıra insanların zekasıyla alay mı ediyosun?burda bana mı dünkü mesajdan ötürü saçmasapan bi gönderme yaptın bilmiyorum o kıvrak zekanla,ilgilenmiyorum da bununla.seninle 2.kez muhattap olmak zorunda kalıyorum,ne yazıkki.benimle ya da murat ve benzerleriyle oturup hayat hakkında engin deryalarda yüzmüş,aklımızı kavramıs arkadaş,sana küfredip ceza almak istemiyorum.ama hakediyosun. transfer forumunda,insanların eğlenmek için ve Galatasaray için ortak paydada bulustugu bi yerde sıradan bi mesajı anlamak için 2-3 üniversite bitirmesi mi gerekiyo @Murat Durmaz veya benzeri arkadaşların,ya da yazarken baska bişeyden bahsediyor olması,baska bişeyi kastetmesi herhangi bi teste mi girmesini gerektiriyo, insanlarla bu sekilde alay edemezsin.Galatasaraylı mısın o da belli değil.kaybol

sen niye böylesin ya,aklın sıra insanların zekasıyla alay mı ediyosun?burda bana mı dünkü mesajdan ötürü saçmasapan bi gönderme yaptın bilmiyorum o kıvrak zekanla,ilgilenmiyorum da bununla.seninle 2.kez muhattap olmak zorunda kalıyorum,ne yazıkki.benimle ya da murat ve benzerleriyle oturup hayat hakkında engin deryalarda yüzmüş,aklımızı kavramıs arkadaş,sana küfredip ceza almak istemiyorum.ama hakediyosun. transfer forumunda,insanların eğlenmek için ve Galatasaray için ortak paydada bulustugu bi yerde sıradan bi mesajı anlamak için 2-3 üniversite bitirmesi mi gerekiyo @Murat Durmaz veya benzeri arkadaşların,ya da yazarken baska bişeyden bahsediyor olması,baska bişeyi kastetmesi herhangi bi teste mi girmesini gerektiriyo, insanlarla bu sekilde alay edemezsin.Galatasaraylı mısın o da belli değil.kaybol

Simdi 10 paragraf yazi yazmissin ama kastettigi kisi sen degildin

Berbat bir durum var
3 arap liginde toplam 20m euro bonservis odenmis bu donem ve biz 15e diagneyi itelemeyi umit ediyoruz

Ulan bir ortasaha lazımken şimdi iki tane almamız lazım. Bravo bize. Baneganın geleceği kesin değil. Sevilla fernando için bize süre vermiş, banega içinse hala bişey yok. Şu şartlarda fernandoyu vermek enayiliktir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Simdi 10 paragraf yazi yazmissin ama kastettigi kisi sen degildin

ben olayım ya da olmayım bi önemi yok,geneli yorumladım.kaldıki murat durmazı sürekli ben sanıp mesajlar atıyodu herkes ona,bu yüzden bana bi gönderme yapıldıgını da düşünebilirim pek ala.ama bana gönderme yapılması sorun değil,kaçtır bu aynı tavırları görüyorum.ve sinir bozucu.

yav sen boşver bunları u9 takımının forveti fizik olarak yeterli mi seneye ilk 11 başlayabilir mi ondan bahset biraz

Ben Galatasaraylıyım diyen insan puan kaybettiğimiz haftaları geçtim belki de şampiyonluk umutlarımızın azaldığı maçlardan sonra gülmez.Böyle kişiler ne forma alır ne de bilet alır.Giderler Galatasaray'a emeği olanlara laf söylerler.Beğenmediği kişilerden bazıları şunlar:Fatih Terim-Abdurrahim Albayrak-Hasan Şaş.Dedikleri laflara gelince kişi kendinde olan kusurunu hissetmemek için başkasına dermiş.Bunlara haddini bil desek de küfür de etsek yüzleri kızarmaz, gülerler.Bunlara cevap verince kendini önemsenmiş hissediyolar..

Diagne satılmaması yönetimin en büyük basarisizligidir. Cebine para verip yollamak lazımdı bir şekil. Temmuz ortası oldu kamp başlayacak, forvet kim olacak belirsiz orta saha tamamen boşalacak gibi duruyor. Eksi 5 milyon eurodayiz ffpde. Vedat konusunda ise yönetim doğru yapmıştır, fiyatını yükseltti fenere bıraktı. Uefa fenerin cezasını neden açıklamıyor anlamıyorum. Ama ali koç bu kafayla kulüp yönetirse 2 yıla tamamen batarlar. Şu an en iyi yönetilen kulüp trabzonspor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim olmasa 2 sene sampiyon olamasak bu yönetim ibra edilmemekle pek haksiz görünmüyor harbi

Sponsor 2 senedir sifir gögüs stad icin sponsor bulunamiyor cl de olmamiza ragmen transfer politikasi sifir dünkü apturun videosu zaten herseyin özeti yes yes diagne 15 mülyon

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben olayım ya da olmayım bi önemi yok,kaldıki murat durmazı sürekli ben sanıp mesajlar atıyodu herkes ona,bu yüzden bana bi gönderme yapıldıgını da düşünebilirim pek ala.ama bana gönderme yapılması sorun değil,kaçtır bu aynı tavırları görüyorum.ve sinir bozucu.
Olayin ic yuzunu bilmeden sird berkaya giciksin diye cikis yapiyorsun
Berkayin kastettigi malum sahis gereksiz bir mevzuyu 3 4baslikta insanjn pesine duser gibi sakiz gibi uzatan biriydi

Galatasaray başkan yardımcısı twitterda vedat ile ilgili yorum yapmayacaktı. Yusuf günay taraftara oynayan bir adam, rezil etti kendini.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt