Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vedat yabancı sınırı gelince yerli statüsünde oynayacak

bu kesin bir bilgidir

emre akbaba alanyada müthiş oynadı ama vagner love da müthiş oynamıştı

ikisinini büyüklerdeki serüvenleri benzer gidiyordu, emre sakatlanmasaydı aksini ispat edebilir miydi, zannetmiyorum

hareketli ama güçsüz bir oyuncu , kalabalık rakip yarı sahada güçsüz oyuncu ekstra yetenekli değilse iş yapamaz benim nazarımda

GSC App

Vagner Love yaşlı Emre ise 25 yaşinda. Ispat etmesine, firsat gelmedi ki. Vagner ise zamaninda dehşet topcuydu.

M.Topuz,Hamit, Alper, Akbaba Hepsinin ortak özelliği transfer oldukları takımlar o sezonu şampiyon tamamladı. Garip bir tesadüf çünkü bu oyuncuların hiçbiri gittikleri kulüplerde biraz Hamit dışında dikiş tutturamadı.

edit : Bursa olmuş topuzlu sezon.

Enteresan bir bilgi renktas. Tesekkur ederim. Sence bunun sebebi psikolojik ustunluk olabilirmi? Bu derece etkilermi koca sezonu?

Bu durumda ama Vedati Fener alirsa şampiyon olma ihtimallerini cok dusuk görüyorum

zorunlu opsiyonla kiralayak elemanı

Bence bu transfer dönemin ayrı mutlu edici yanı pislik ayı volkanı bidaha göremeyecek olmamız.

Bide emre giderse piyasadan Türkiye'de futbol ortamı oyuncu bakımından daha güzel bir hal alır.

Ali Koç fikret orman mal ordusu da kaybolsa.... çok istedim galiba şimdi

19-64694-gustavo-cuellar.jpg

Bu adam iş yapar. Gelsin.

Fernando gelmeden nakamba ve willian arao isimleri vardi, cuelar tek yonlu arao olsa yine neyse

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Beyler 3m kiralama(fernando bonservis) 7m zorunlu opsiyona biter bu iş ffp mmp deler geçeriz nema problema cueları istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt