Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakasiz olmus. Rize dedigin takim bugun var ve yarin da olacak. Baskanlari bugun var ama belki 6 ay sonra olmayacak.Ailenizle Bir restorana gittiniz . Restoran sahipleri sizin oglunuzu dövdü. Üstüne üstün ailenize kufurler hakaretler etti. Silahim olsaydi vururum dedi. Bidaha o restorana gidermisiniz?
Ne Vedat mis arkadas. Biraz gurur ya.her firsatta Galatasaray a kin kusan Bu hadsizlerin oturma organlarini kaldiriyorsunuz. Yapmayin etmeyin!
Rize büyük taştır altında kalırızAilenizle Bir restorana gittiniz . Restoran sahipleri sizin oglunuzu dövdü. Üstüne üstün ailenize kufurler hakaretler etti. Silahim olsaydi vururum dedi. Bidaha o restorana gidermisiniz?
Ne Vedat mis arkadas. Biraz gurur ya.her firsatta Galatasaray a kin kusan Bu hadsizlerin oturma organlarini kaldiriyorsunuz. Yapmayin etmeyin!
Bu parayı verecek durumu yok fenerin. Safi rüzgar gibi geliyor bana. Biz çekilsek transferden 1-2 haftaya gelecek Rize başkanı lütfen alın diye.
Bence mesele rize trabzon samsun degilki bunu yapan babamin oglu olsa bende oturup o baskandan altin olsa futbolcu almam ki bahsi gecen adam vedat banega aboubakar filan degil avrupada yari fiyatina 10 tane futbolcu bulunur ne vedatmis arkadas sanki ronaldoAlakasiz olmus. Rize dedigin takim bugun var ve yarin da olacak. Baskanlari bugun var ama belki 6 ay sonra olmayacak.
Guardiola gelmeden dos oynadi. Ve efsane oynadi. Tripple almalarinda belki robben ile basmimari. O kel bunu stopere atip muzmin sakat yaptiktan sonra mahfetti. 1-2 senedir kendisini buldu yineMartinez bayernde hic dos oynadi mi
Bilbaoda dos bayernde stopper degil miyd
benim hayalimdeki dos tarzi Javi Martinez gibi olmali. Uzun boylu, Fernando iyi halinde tam bir ahtapot dersek, javi martinez Fernando x2 oluyor o konuda. Ahh ahh ne zaman böyle bir dos görecegiz. Melo, az cok fernando o kadar. Son 8-9 sene icinde baska adam akilli dos gelmedi
Reis olaylara çok tek taraflı bakıyorsunuz ayrıca "şaka maka gsc'nin bitmiş olması" konusunda yazdığım gibi tartışmayı da bilmiyorsunuz kusura bakmayın
Yahu adamlar yazmış Emre Akbaba'yı kötü transferler ile bir tutmayın Vedat transferi gibi değil o adam sakatlanmasa katkı verirdi vs. diye doğrudur yanlıştır bir bir tarafa da sen gelmişsin "tel tel dökülüyordu" "ayakta duramıyordu" "onu mu sayıyorsunuz" böyle mi savunuyorsunuz kendi düşüncelerinizi ? insanların düşüncelerine bu kadar mı saygınız yok
Sonra Atletico Madrid konusunda gidiyorsun Alex Telles'i kötüleyip Porto'ya çöpleş takım diyorsun. Hiç kusura bakmada bu sene en iyi deplasma oyunumuz diye konuştuğumuz sürekli örnek gösterdiğimiz maçta Porto ter atmadan bir kere geldi yendi gönderdi bizi, kendi evimizde yedeğin yedeği takımıyla 3 tane attılar bize ve o Porto grup lideri olarak çıkarken biz kıl payı ile sonuncu olmadık diye sevindik
Olaylara bu kadar tek taraflı bakmayın herkesin görüşüne saygı duymasını öğrenin artık. Böyle konuya giriş yaparsan sana cevap veren adamda böyle cevap verir
Kusura bakma hedefim sen değilsin de şu forumda 10 sene geçirmişsin iyisin kötüsün diye eleştirmiyorum kesinlikle benim tek derdim söz meclisten dışarı senin üzerinden üstüne alınacak herkese söylüyorum bunu
Hayırlı forumlar renktaşım ...
Emre Akbaba dogru düzgün kamp yapmadan geldi, yavas yavas acilacakti zaten sezon icinde. En azindan Emre sakatlanmasaydi, bu büyük düsüsü yasamazdik ilk yari sonuna kadar. Kamp yapmamis ve 6 mac sonra ayagi kirilmis adami degerlendirmeye almak, biraz sacma sanki.
Bence mesele rize trabzon samsun degilki bunu yapan babamin oglu olsa bende oturup o baskandan altin olsa futbolcu almam ki bahsi gecen adam vedat banega aboubakar filan degil avrupada yari fiyatina 10 tane futbolcu bulunur ne vedatmis arkadas sanki ronaldo