Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdürrahim albayrak banegayi istiyor
IMG_20190704_002042.webp

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Ailenizle Bir restorana gittiniz . Restoran sahipleri sizin oglunuzu dövdü. Üstüne üstün ailenize kufurler hakaretler etti. Silahim olsaydi vururum dedi. Bidaha o restorana gidermisiniz?
Ne Vedat mis arkadas. Biraz gurur ya.her firsatta Galatasaray a kin kusan Bu hadsizlerin oturma organlarini kaldiriyorsunuz. Yapmayin etmeyin!
Alakasiz olmus. Rize dedigin takim bugun var ve yarin da olacak. Baskanlari bugun var ama belki 6 ay sonra olmayacak.

Ailenizle Bir restorana gittiniz . Restoran sahipleri sizin oglunuzu dövdü. Üstüne üstün ailenize kufurler hakaretler etti. Silahim olsaydi vururum dedi. Bidaha o restorana gidermisiniz?
Ne Vedat mis arkadas. Biraz gurur ya.her firsatta Galatasaray a kin kusan Bu hadsizlerin oturma organlarini kaldiriyorsunuz. Yapmayin etmeyin!
Rize büyük taştır altında kalırız

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Alakasiz olmus. Rize dedigin takim bugun var ve yarin da olacak. Baskanlari bugun var ama belki 6 ay sonra olmayacak.
Bence mesele rize trabzon samsun degilki bunu yapan babamin oglu olsa bende oturup o baskandan altin olsa futbolcu almam ki bahsi gecen adam vedat banega aboubakar filan degil avrupada yari fiyatina 10 tane futbolcu bulunur ne vedatmis arkadas sanki ronaldo

Martinez bayernde hic dos oynadi mi
Bilbaoda dos bayernde stopper degil miyd
Guardiola gelmeden dos oynadi. Ve efsane oynadi. Tripple almalarinda belki robben ile basmimari. O kel bunu stopere atip muzmin sakat yaptiktan sonra mahfetti. 1-2 senedir kendisini buldu yine

benim hayalimdeki dos tarzi Javi Martinez gibi olmali. Uzun boylu, Fernando iyi halinde tam bir ahtapot dersek, javi martinez Fernando x2 oluyor o konuda. Ahh ahh ne zaman böyle bir dos görecegiz. Melo, az cok fernando o kadar. Son 8-9 sene icinde baska adam akilli dos gelmedi

nzonzi gelsin al sana hayalin gerçek oldu

GSC App

Reis olaylara çok tek taraflı bakıyorsunuz ayrıca "şaka maka gsc'nin bitmiş olması" konusunda yazdığım gibi tartışmayı da bilmiyorsunuz kusura bakmayın

Yahu adamlar yazmış Emre Akbaba'yı kötü transferler ile bir tutmayın Vedat transferi gibi değil o adam sakatlanmasa katkı verirdi vs. diye doğrudur yanlıştır bir bir tarafa da sen gelmişsin "tel tel dökülüyordu" "ayakta duramıyordu" "onu mu sayıyorsunuz" böyle mi savunuyorsunuz kendi düşüncelerinizi ? insanların düşüncelerine bu kadar mı saygınız yok

Sonra Atletico Madrid konusunda gidiyorsun Alex Telles'i kötüleyip Porto'ya çöpleş takım diyorsun. Hiç kusura bakmada bu sene en iyi deplasma oyunumuz diye konuştuğumuz sürekli örnek gösterdiğimiz maçta Porto ter atmadan bir kere geldi yendi gönderdi bizi, kendi evimizde yedeğin yedeği takımıyla 3 tane attılar bize ve o Porto grup lideri olarak çıkarken biz kıl payı ile sonuncu olmadık diye sevindik

Olaylara bu kadar tek taraflı bakmayın herkesin görüşüne saygı duymasını öğrenin artık. Böyle konuya giriş yaparsan sana cevap veren adamda böyle cevap verir

Kusura bakma hedefim sen değilsin de şu forumda 10 sene geçirmişsin iyisin kötüsün diye eleştirmiyorum kesinlikle benim tek derdim söz meclisten dışarı senin üzerinden üstüne alınacak herkese söylüyorum bunu

Hayırlı forumlar renktaşım ...

reis sen niye celalleniyorsun

portoya çöp leş demedim takım arkadaşları transfer yaparken tellesin kendisi portoda kalmaya devam ediyor demek ki atletico da 40 falan verilecek adam olmadığını görmüş dedim

ikincisi emre akbaba vedat gibi kötü transfer değil iyi oyuncu dediler ben de sakatlanana kadar ne oynadı da iyi diyorsunuz veya daha gelmemiş vedatın emreden kötü oynayacağını nerden biliyorsunuz demek istiyorum

bana herkes her cevabı verebilir alınıp gücenecek halim yok ama kendi görüşümü de egzejere ederek deklere etmeme engel olmaz bu

GSC App

Emre Akbaba dogru düzgün kamp yapmadan geldi, yavas yavas acilacakti zaten sezon icinde. En azindan Emre sakatlanmasaydi, bu büyük düsüsü yasamazdik ilk yari sonuna kadar. Kamp yapmamis ve 6 mac sonra ayagi kirilmis adami degerlendirmeye almak, biraz sacma sanki.

hadi diyelim ben saçmaladım

bu sene ligi, bir önceki sezondaki emre akbaba gibi sürklase etmiş vedatın bizde emreden daha etkisiz performans ortaya koyacağını iddia etmek ne kadar az saçma sence renktaş

GSC App

Bence mesele rize trabzon samsun degilki bunu yapan babamin oglu olsa bende oturup o baskandan altin olsa futbolcu almam ki bahsi gecen adam vedat banega aboubakar filan degil avrupada yari fiyatina 10 tane futbolcu bulunur ne vedatmis arkadas sanki ronaldo

Rize başkanının istediği zaten bu, asıl sizin bu tavrınızın sadece iki kişiye faydası var biri Rize başkanı, diğeri koç. Ben şahsen Vedatın daha Giresundayken alınması gerektiğini savunuyordum ki o dönem de adı bizimle anılmıştı ama klasik oradan topçu mu alınır zihniyeti ağır bastı. Şimdi Vedat bizde oynamak istediğini söylüyor ve diretiyor bu konuda. Rize başkanı adamı elinde olsa bedavaya fenere verecek. Sizin dediğiniz gibi almıyorum ben gibi tavır koyduğun anda sende oynamak isteyen Vedatı cezalandırıp, rize başkanı ve aliyi sevindirirsin.

Şişman Engin üstadım buralarda mı

Bazı hususlar hakkında bilgisine başvuruda bulunacağım.

bu arada bence linnes çoktan satıldı rusyaya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt