Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50397

Simdi koydu... neyse hayali de güzeldi

Bu Monchi alavere yapıp bengayı takımda tutacak gibi. 1 aydan fazla zaman geçti. Bitiremezsen böyle olur. Arada 1-2 milyon fark demiyeceksin. Vereceksin.

Rodrigues konusunda rahatim , her futbolcu top yil yasar bir patlama yili onuda rodrigues bizde yasadi.
fenerde bizde oynadiginin yarsini oyniyamaz

duygusal bi yorum olmuş ya,futbolcu bizi istedi,rize vermedi.olan bu.vedata teklif edilen yıılık ücret+vedatın 6 milyon+4 futbolcu karsılıgında fenere gitmemesi gibi bir ihitmalde rizede vedatı tekme tokat döverlerdi.gitmek zorundaydı.Galatasaray kulübü ve taraftarı vedatın geçici adamlıgını takdir edip,elinden geleni yaptı.onları istemeyen bi adama dünyaları verip,ki acıklamada da görüyosun net şekilde tercihlerimiz farklıydı rizeyle diyo.onları istemeyen bi adama dünyaları verip,gösterdiği adamlıgın üzerine paralarla ikna edip,kendini küçük düşüren bi camiaya yenilmiş olamayız.bizle vedatın durusunu takdir ettik ve destekledik diye dalga geçecek,sonunda da dünya parayla vedatı kendilerine kakaladıkları için sevineceklerse bu gerizekalılık örnegidir.
Ekli dosyayı görüntüle 50395

Şampiyonlar ligi faktörü için adam Galatasaray'dan yanaymış sadece, feneri asla istemem diye bir durumları yokmuş dün açıkladılar. Sen bu olayları bilen bu adamla pazarlık yapan bir yönetici olarak nasıl böyle twit atıyorsun arkadaş? Onu geçtim konuyu sadece uzaktan takip eden ultraslan ne diye rezil olacağımız açıklama yapar? Bu paralar tabi verilmez de 1 haftadır adamlar fenerin teklifi yakın diye açıklama yapıyor çıkıp biz bu paraları veremeyiz transferden çekiliyoruz niye demiyorsun? Son dakikaya kadar hiç bir açıklama yapmayıp böyle uğraşırsan adamlar elinizden kaptık diye güzelce dalga geçerler.

He yararlı olur mu bilmiyorum bu paralara alınmaz oda kabul ama bu yönetimin transferde eksisi artısından daha fazla.

Altay
dirar serdar kolarov hak
Fejsa emre
Moses kruse garry
Muric

Fena degil su anda sikecilerin kadrolari
kolarovu daha cok beklerler gibime geliyo.altay tecrübesiz-büyük takım kaldıracak mı göreceğiz...serdar+hak+dirar+moses bilindik ve moses gecen sene ortada yoktu.emre kaldırabilir mi sanmıyorum,basaksehirde yedekten oyuna girdiği cok maç oldu.fejsa topal vari bi adam.o da sakatlık sonrası geliyo.gary gecen sezon bomboktu.kruse ve muriqi iyi.daha cok transfere ihtiyacları var

Eşekden adam olur Fenerden olmaz. Böyle bir manşet atmıştı zamanında bir gazete. Piyasası düşmeden kurtulalım modunda sattığımız bir adamı alıyorsan şampiyonluk hedefin olamaz. Böyle vizyonsuzlar olduktan sonra Terim 5. Yıldızı takar. Terim bile belli seviyede zekasını kullandırabilmişti. Arap yarım adasında gerileyen kondisyonla tam kanser hücresi haline gelmiştir. Rodrigues Düşman başına..

bu arada bonservis üzerinden bi degerlendirme yapacak olursak...biz 2017-2018 sezonundan itibaren toplamda 34 maçta 32 gol atmıs diagneye 10 milyon verdik.verdiğimiz para 2-3 milyon fazlaydı.ve diagne kasımpaşada golleri sıralarken ve bize transferi söz konusuyken dizilen övgüler malum.ki ben o zaman begenmiyorum dedim,golleri sıralarken.ama gelince destek oldum mecburen.bize gelip şampiyonluga katkıda da bulundu.11 gol az bişey degil.her türlü satacagız.

muriqi 2018-2019 sezonunun 2.yarısı öncesinde yok,sadece bi dönemde cıkıs yakaladı ama özellikleri iyi olan bi forvete dönüştü kısa zamanda.bi potansiyeli var yani.ama 6 milyon+4 oyuncu baya bi kazık acıkcası.ve bunca baskı+tantanadan sonra fenerde tutar mı?tutmak bi yana geleceği bitmiş olabilir
Diagne cok yanlis degerlendiriliyor,evet hata evet satilmasi lazim ama adam suan an Galatasaray'in mali,o para cope gidecekti bugun 8e bile satsak o parayi kullanabiliyoruz oysaki almamis olsak boyle bir bedel olmayacak. Tamam keske baskasi alinsaydi ama para cope gitmesin diye yapildi ki katkida vermedi degil sonucta sampiyon olduk

Şampiyonlar ligi faktörü için adam Galatasaray'dan yanaymış sadece, feneri asla istemem diye bir durumları yokmuş dün açıkladılar. Sen bu olayları bilen bu adamla pazarlık yapan bir yönetici olarak nasıl böyle twit atıyorsun arkadaş? Onu geçtim konuyu sadece uzaktan takip eden ultraslan ne diye rezil olacağımız açıklama yapar? Bu paralar tabi verilmez de 1 haftadır adamlar fenerin teklifi yakın diye açıklama yapıyor çıkıp biz bu paraları veremeyiz transferden çekiliyoruz niye demiyorsun? Son dakikaya kadar hiç bir açıklama yapmayıp böyle uğraşırsan adamlar elinizden kaptık diye güzelce dalga geçerler.

He yararlı olur mu bilmiyorum bu paralara alınmaz oda kabul ama bu yönetimin transferde eksisi artısından daha fazla.
ya dalga gecmeleri zerre umrumda degil,dediğim gibi gerizekalılık örnegi yorumda yazdıgım gibi.takma bu kadar

Sakin olun yav. bir vedat ile şampiyon yaptınız fbyi hemen. allah bilir yarın yıldız biri alsalar lig oynanmasın bile dersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt