Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega, tabi oyle story atar boyle beceriksiz yonetimle

Aboubakar
banega
Falcao

isimler hayal, ancak iste durmaz, muric, gibi isimler alabilirler.

Yönetimin Salı gününe kadar yıldız bir oyuncuyu açıklamalı. Büyük klüpleri yönetirken bu tarz güç gösterisi yapman gerekir. Taraflı basında algı oluşturulcaktır, taraftar tekrar yönetime karşı cephe alır geç kalırlarsa.

Sevillaya Banegasiz verenin abv. Monchi fena toshak gecip, üstüne fernandoyu aldi

Taze duyum getirdim

1-2 hafta içinde vedat muriç'i kimse konuşmayacak, bu kadar da iddialı konuşuyorum.

not: renkdaşlar detay sormayın, sadece "sabır" etmemiz gerekiyor.
gurrpegi
Galatasaray zaten bir forvet alacak alacağımız forvette Muriçin tabi ki üstünde olacak bunlar duyum değil ya.

bari transfer görüşmesi yaptıgımız oyuncuları rahat bırakın arkadaşlar,sosyal medyada ne paylasıyosa paylassınlar

Çözüm belli
IMG_20190707_144902.webp

Yönetimin Salı gününe kadar yıldız bir oyuncuyu açıklamalı. Büyük klüpleri yönetirken bu tarz güç gösterisi yapman gerekir. Taraflı basında algı oluşturulcaktır, taraftar tekrar yönetime karşı cephe alır geç kalırlarsa.

en son bunu yaptığımızda diagne'yi aldık :(

bence gerek yok. acele etmek yerine doğru hamleleri yapmak lazım. taraftar her zaman tepki verir.

gary içinde yeterince yorum yaptık yav,akşam görüşürüz

en son bunu yaptığımızda diagne'yi aldık :(

bence gerek yok. acele etmek yerine doğru hamleleri yapmak lazım. taraftar her zaman tepki verir.
Dünkü Albayrak videosundan sonra , önce ki dönemler gibi bu yönetimin transfer yapabileceğini sanmıyorum. Terim ekibi işi çözemezse yine havaalanında birilerine teşekkür ederler.

Bizim sosyal medya ekibi ne zaman boyle videolar yapacak acaba...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt