Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.616
- 102.687
- 5.238
Brahimi anlaştı mı kimseyle?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Yedek: Sener-Adem.
Marcao'yu da satip stopere 30 yas ve üstü bir stoper alirsak gelecegin Galatasarayini kurmus oluruz artik.
Tempolu futbol oynamak istiyorsak daha yasli topcular almaliyiz.
Eziklerin suana kadarki kadro planlamasinda yine takim savunmasinda problem yasayacaklarini dusunuyorum.
Moses******** Kruse ********Rodri
İleri uclu topsuz oyunda neredeyse hic yok. Deplasman maclari kabusa donusmesi kuvvetle muhtemel
monacoya gidiyor diyorlarArda Turan denen köpek alınmaz umarım.
Şunu yapak o zaman Cagne'ye tahammül edemiyorum.
Donk Belhanda
Jimmy Feg Onyekuru
Babel
Balotelli yada Falcao gelirdi muhtemelen ...Ünal başkanı özledim.
![]()
Yedek: Sener-Adem.
Marcao'yu da satip stopere 30 yas ve üstü bir stoper alirsak gelecegin Galatasarayini kurmus oluruz artik.
Tempolu futbol oynamak istiyorsak daha yasli topcular almaliyiz.
senegal aslanını begenmiyor musun :S
Gerçekten düşündürücü bir durumcladuio falcao için büyük potansiyel filan diyorlar adamın bu saate kadar kulüp bulmaması ilginç değil mi
pekalabeğenmiyorum
büyük bir mantıksız kadro feyşa+emre+kruse+muriç omurga sol ayaklı halı saha kadrosu gibiEziklerin suana kadarki kadro planlamasinda yine takim savunmasinda problem yasayacaklarini dusunuyorum.
Moses******** Kruse ********Rodri
İleri uclu topsuz oyunda neredeyse hic yok. Deplasman maclari kabusa donusmesi kuvvetle muhtemel
TS de sol stoper furyasina katilmis bulunuyor:"Trabzonspor, Gaston Campi ile anlaşmış. Arjantinli oyuncu salı günü Türkiye'ye gelecek."
kim bu