Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence bu havaya alışalım değerli dostlar.

ffp anlaşması bitene kadar böyle olacak her transfer dönemi.

o bitince de tekrar kıskaca düşmemek adına dikkatli olmak gerekecek tabi.

"Trabzonspor, Gaston Campi ile anlaşmış. Arjantinli oyuncu salı günü Türkiye'ye gelecek."

kim bu

Eziklerin suana kadarki kadro planlamasinda yine takim savunmasinda problem yasayacaklarini dusunuyorum.

Moses******** Kruse ********Rodri

İleri uclu topsuz oyunda neredeyse hic yok. Deplasman maclari kabusa donusmesi kuvvetle muhtemel

kaliteli oyuncularin cogu alindi zaten. Geriye kalanlar bu ay bir yerlere gider. Agustos ayinda kalan cer cöplerden bir iki tane getirirlerse dua edelim.

49654.jpg

Yedek: Sener-Adem.
Marcao'yu da satip stopere 30 yas ve üstü bir stoper alirsak gelecegin Galatasarayini kurmus oluruz artik.
Tempolu futbol oynamak istiyorsak daha yasli topcular almaliyiz.​

defans tam bir fazia

claduio falcao için büyük potansiyel filan diyorlar adamın bu saate kadar kulüp bulmaması ilginç değil mi

Eziklerin suana kadarki kadro planlamasinda yine takim savunmasinda problem yasayacaklarini dusunuyorum.

İleri uclu topsuz oyunda neredeyse hic yok. Deplasman maclari kabusa donusmesi kuvvetle muhtemel

başarılı olurlar mı bilmem ama moses de garryi de topsuz oyunda gayet iyi adamlar

49654.jpg

Yedek: Sener-Adem.
Marcao'yu da satip stopere 30 yas ve üstü bir stoper alirsak gelecegin Galatasarayini kurmus oluruz artik.
Tempolu futbol oynamak istiyorsak daha yasli topcular almaliyiz.​

Emre Belözoğlu’nu kaçırmamamız lazımdı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

büyük bir mantıksız kadro feyşa+emre+kruse+muriç omurga sol ayaklı halı saha kadrosu gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt