- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.639
- 4.143
Cenk ergün duyumcu olmus
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su begenmedigimiz cenk ergun bile bunlarin yaninda vizyon kokuyor istedigin kadar paran olsun transfere gonderdigin adam isi bitirir getir drogbayi yolla transfere 5 isteyen topcu 3 e gelir bu is para degil vizyon isi15 milyona biz nasıl diagne dışında adam alamadık hala aklım almıyor
2015 deki gibi olur Melo gidince orta sahasız kalmıştık.Yalniz bunlar fernandonun yerini dolduramazlar söyleyeyim
Ben olsen için bahsetmiştim kardeşim gelmek istemiyor ya bize.Ona istinaden yazdım.Kjaer danimarkali degil miydi
Su begenmedigimiz cenk ergun bile bunlarin yaninda vizyon kokuyor istedigin kadar paran olsun transfere gonderdigin adam isi bitirir getir drogbayi yolla transfere 5 isteyen topcu 3 e gelir bu is para degil vizyon isi
Adam hep fit dönüyor,geliyor. Sakatliklar mahfetti . 2-3 hafta agir mala bagliyor sakatliklar sonrasi
Ben 20 civarı diye biliyorum :red:bu ergenin yaşı kaç
Aynen böle devam etsinler.Bu kodumun feneri düne kadar kanal kanal gezip dilencilik yapmıyor muydu? Şimdi de çıkmışlar fener isterse alır diyorlar.. Ömrü hayatımda bu kadar geri zekalının bir arada olduğu bir grup görmedim bir süre sonra bu mallık taraftara da bulaşıyor..
E satmadan da alamiyon. Napcaz?Yerine kimse gelmediginde yada aytac mehmet topal geldiginde kimse aglamasin halen ogrenemediniz bir oyuncu almadan satiliyorsa ayvayi yedik demektir son gunapo cikar ugrastik alamadik der
Ben hep soyledim bu yonetim yetersiz transfer komitesi iki bucuk kisi terum2015 deki gibi olur Melo gidince orta sahasız kalmıştık.
6 ay da forvet alamayan adamların bizi orta sahasız bırakmalarının ihtimali pek de düşük değil. Ha Topalı falan alırlarsa seçimi falan beklemesinler hepsi defolup gitsin.
sent via GSC
noldu verdide bugun o adamlar iki sampiyonluk getirdi maliyetlerini kat kat cikardi simdi satmaya kalksan hepsinin piyasasi var rodriguez gitti fegholiyi satsan 4.5 edermi eder fernando gidiyor geldigi fiyata mariano geldigi fiyata gider belhanda yine oyle bunlarin aldigi digane ve mitroglu gidermi onu soyle bir marcao buldular oda belki mecbur kalip scoutu dinleyelim diye almislardirCenk keli de az kazık sokmadı övmeyin şu herifi Diagne yanlışın yanlışı bir transfer ama cenk , dursun , tudor 3 lüsü topçu alırken floryanın anahtarı hariç her şeyi verdi.
tam tersi diagne geldiği paraya gider, mitro beleş geldiBen hep soyledim bu yonetim yetersiz transfer komitesi iki bucuk kisi terum
noldu verdide bugun o adamlar iki sampiyonluk getirdi maliyetlerini kat kat cikardi simdi satmaya kalksan hepsinin piyasasi var rodriguez gitti fegholiyi satsan 4.5 edermi eder fernando gidiyor geldigi fiyata mariano geldigi fiyata gider belhanda yine oyle bunlarin aldigi digane ve mitroglu gidermi onu soyle bir marcao buldular oda belki mecbur kalip scoutu dinleyelim diye almislardir
Kimseyi satamadığımız için Luyindama da alınamıyor sanırım. Ahmet Çalık satış listesinden çıkarılmış diye duydum.