Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk ergün duyumcu olmus

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

15 milyona biz nasıl diagne dışında adam alamadık hala aklım almıyor
Su begenmedigimiz cenk ergun bile bunlarin yaninda vizyon kokuyor istedigin kadar paran olsun transfere gonderdigin adam isi bitirir getir drogbayi yolla transfere 5 isteyen topcu 3 e gelir bu is para degil vizyon isi

bu zamanında kesin maicon daha isimli yerine marcaoyu almak daha saçma falan demiştir

Yalniz bunlar fernandonun yerini dolduramazlar söyleyeyim
2015 deki gibi olur Melo gidince orta sahasız kalmıştık.

6 ay da forvet alamayan adamların bizi orta sahasız bırakmalarının ihtimali pek de düşük değil. Ha Topalı falan alırlarsa seçimi falan beklemesinler hepsi defolup gitsin.

sent via GSC

Su begenmedigimiz cenk ergun bile bunlarin yaninda vizyon kokuyor istedigin kadar paran olsun transfere gonderdigin adam isi bitirir getir drogbayi yolla transfere 5 isteyen topcu 3 e gelir bu is para degil vizyon isi

Cenk keli de az kazık sokmadı övmeyin şu herifi Diagne yanlışın yanlışı bir transfer ama cenk , dursun , tudor 3 lüsü topçu alırken floryanın anahtarı hariç her şeyi verdi.

An itibariyle kadromuz

Mariano*Luyindama*Marcao*Nagatomo

************* Donk ***** Selcuk**********

Feguli ********** Belhanda ****** Babel

******************* Diagne ***************

Beli dönmeyen fernando için ahlar vahlar tutmaya gerek yok. Devre arasından beri gitmesini istediğim 2 topçu var mariano ve fernando. Umarım ikisi de gider. Yerleri dolar elbet ben Terimin aynı hataya düşeceğini hiç sanmıyorum.

Devre arası serdar,maicon ve ozan gittiğinde de millet sallamaya başlamıştı yerlerine gelenleri gördük. Rahat olun biraz

Bu kodumun feneri düne kadar kanal kanal gezip dilencilik yapmıyor muydu? Şimdi de çıkmışlar fener isterse alır diyorlar.. Ömrü hayatımda bu kadar geri zekalının bir arada olduğu bir grup görmedim bir süre sonra bu mallık taraftara da bulaşıyor..
Aynen böle devam etsinler.

2015 deki gibi olur Melo gidince orta sahasız kalmıştık.

6 ay da forvet alamayan adamların bizi orta sahasız bırakmalarının ihtimali pek de düşük değil. Ha Topalı falan alırlarsa seçimi falan beklemesinler hepsi defolup gitsin.

sent via GSC
Ben hep soyledim bu yonetim yetersiz transfer komitesi iki bucuk kisi terum
Cenk keli de az kazık sokmadı övmeyin şu herifi Diagne yanlışın yanlışı bir transfer ama cenk , dursun , tudor 3 lüsü topçu alırken floryanın anahtarı hariç her şeyi verdi.
noldu verdide bugun o adamlar iki sampiyonluk getirdi maliyetlerini kat kat cikardi simdi satmaya kalksan hepsinin piyasasi var rodriguez gitti fegholiyi satsan 4.5 edermi eder fernando gidiyor geldigi fiyata mariano geldigi fiyata gider belhanda yine oyle bunlarin aldigi digane ve mitroglu gidermi onu soyle bir marcao buldular oda belki mecbur kalip scoutu dinleyelim diye almislardir

Ben hep soyledim bu yonetim yetersiz transfer komitesi iki bucuk kisi terum

noldu verdide bugun o adamlar iki sampiyonluk getirdi maliyetlerini kat kat cikardi simdi satmaya kalksan hepsinin piyasasi var rodriguez gitti fegholiyi satsan 4.5 edermi eder fernando gidiyor geldigi fiyata mariano geldigi fiyata gider belhanda yine oyle bunlarin aldigi digane ve mitroglu gidermi onu soyle bir marcao buldular oda belki mecbur kalip scoutu dinleyelim diye almislardir
tam tersi diagne geldiği paraya gider, mitro beleş geldi

marcaodan en az 3 kat kar edeceksin

ayrıca fernandoyu ve marianoyu geldikleri paraya bok satarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt