Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocak ayı sonuna kadar al-sat dengesini yakaladığın müddetçe sıkıntı yok

Yani şuan açık versek bile devre arası dengeyi sağlarsak problem yok
Aldığın adamı Avrupa listesine yazamazsın.

febeler vedat dan sonra rodriques ben arfa alınması gündemdeymiş bunlar düne kadar dileniyordu para yok durum vahim diyordu para topluyordu ve şimdi yıldız getirme derdinde galatasaraylı eski futbolcu getirme derdindeler ve medya hiç sormuyor biz birini alsak adamın bonusa kadar kaç para aldığı bu para nerden geldiği ffp uygunmu diye araştırılması hep konuşulur zaten vedatı da tamamen fenerbahçeli anadolu takımları başkanlar sayesinde alıyorlar . Rize başkanının geçen sene maçtan sonra yaptığı rezillikten sonra bu adamı bize vermeyeği belliydi.

febeler vedat dan sonra rodriques ben arfa alınması gündemdeymiş bunlar düne kadar dileniyordu para yok durum vahim diyordu para topluyordu ve şimdi yıldız getirme derdinde galatasaraylı eski futbolcu getirme derdindeler ve medya hiç sormuyor biz birini alsak adamın bonusa kadar kaç para aldığı bu para nerden geldiği ffp uygunmu diye araştırılması hep konuşulur zaten vedatı da tamamen fenerbahçeli anadolu takımları başkanlar sayesinde alıyorlar . Rize başkanının geçen sene maçtan sonra yaptığı rezillikten sonra bu adamı bize vermeyeği belliydi.
rodriges neysede ben arfayı biz alak dicem alabiliyosakta fatih terim istermi emin degilim

Alsınlar alsınlar.. ellemeyin...

Rodriges de ben arfa da takım oyuncusu değil.. 4-5 maç şov yaparlar gerisi yatış..

Biz Linnes gibi Marcao gibi adamlar bulalım..

Bu asalaklar erken havlu atarlar bu kafalarıyla

Su an için onlar her sezon basi oldugu gibi tozpembe hayal dünyasinda. Her transfer döneminde GSC de Bu Eziklerin transferleri övülür. Bakin UEFA Bu konuda çok sert ve türk takimlarina sifir tolerans uyguluyor. Yakinda hesabi gelir renkdas takma. Dogru yoldan gidiyoruz.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Boy : 1.89
Mevki : Santrafor
Uyruk : Demokratik Kongo

Fransa 2.liginde Paris FC'de oynuyor. Boyuna rağmen hızı müthiş. Diagne'yi 10 ve üstüne satarsak bu adam 7-9 milyon euro arasına net alınır. Lille 6 teklif etti vermediler.

Bakarsınız yeni Nondamız olur.

Boy : 1.89
Mevki : Santrafor
Uyruk : Demokratik Kongo

Fransa 2.liginde Paris FC'de oynuyor. Boyuna rağmen hızı müthiş. Diagne'yi 10 ve üstüne satarsak bu adam 7-9 milyon euro arasına net alınır. Lille 6 teklif etti vermediler.

Bakarsınız yeni Nondamız olur.

Iste futboldan anlayan 1 uye

:tbr:

Açıkçası fenerde vasat takım kuruyor lig için bile şu an yeterli değil
Kruse kalite adam kesinlikle ama golcü oyuncu değil Kuyt tarzı
Vedat pivot forvet 9 numara degil
Garry kimi zaman begeniyordum ama çok istikrarsız gidiyor
Fenerin temel eksiği forvet değil ortasaha ve komple savunma hattiydi
Fenerin savunma hattı komple çöp degismesi lazimken el bile surmediler üstelik sikirteli kaybettiler

Biz ise 3 tane sağlam transfer yapssydik 2 ortasaha 1 golcü ligin yine favorisi olurduk

bizim forma elit değil mi ? niye bizimki pazar malı gibi dururken barça formaları baya kaliteli.
D-sZApiX4AAWxpR.jpg

bakın bu ürünler formadan bin kat güzel ama formaları rezalet yapıyorlar
formanın kaliteli olmasına gerek yok
zaten mac yaparken giyiliyor
camur oluyor yırtılıyor
ben mac yaparken en ucuz tisortlerimi giyiyorum

Fatih hocanın Şampiyonlar Ligi hedefi,UEFA kupasına giden yol gibi 3-4 senelik bir periyot ve planlama ile gerçekleştirilebilecek bir durum bence.Şu an ki ekonomik durumumuz büyük maliyetli 3-4 transferi kaldırmaz .Çok büyük kura şansları olmazsa her sene 1 kariyerli yüksek kalite oyuncu ,Alt yapıdan en az 1 oyuncu ve birkaç maliyeti düşük ama verim alınabilecek transfer yaparak en erken 3 sene sonra gruptan çıkan bir takım oluşturabiliriz.Ş.L şampiyonluğu bana Ütopik geliyor rakiplerle aramızdaki ekonomik uçurum sebebiyle(Her zaman vardı ama giddikçe makas açılıyor ve malesef ülkeninde içinde bulunduğu ekonomik çöküntüsü sebebiyle klübün gelirleri muhtemelen azalacak)Ancak 2000 deki gibi oturmuş bir birini tamamlayan ve mücadeleci ruha sahip başarıya aç bir takım taraftarın ve camianın da katacağı sinerji ile eski uluslararası başarıları yakalayabilir.
Ş.liginde hedefe giden yok Uefa kupasını almaktan geçiyor önce kıl payı 3. olup uefayı öttürecek takım kuracaksın sonraki sene ş.ligini garantileyip işine bakacaksın. Yine olmadı çok güçlüler geldi 3. oldun 2.sene en kötü uefada yarı final yapacaksın bu işler artık böyle oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt