Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paris fc wamangituka en az 6 milyon avro istiyor,touluse o yüzden geri adım attı.liverpool,Galatasaray,lille,nantes,benfica,brugge hala onun için ugrasıyor (lesviolets)

Ocak ayı sonuna kadar al-sat dengesini yakaladığın müddetçe sıkıntı yok

Yani şuan açık versek bile devre arası dengeyi sağlarsak problem yok

Tam olarak hak veremiyecegim. Tam emin degilim sanirim Cengiz bunu açiklamisti. UEFA ile yaptigimiz anlasmada UEFA bize sifir tolerans taniyor ve kesinlikle satmadan alamayacagiz demisti Cengiz. Yanliz su an için Ozornwafor ile bir açik var ki Luyindama daha açiklanmadi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

50450

mesut özil beklemek nasıl bi salaklık onu da anlamıs değilim,2021e kadar sözleşmesi var,daha 31 'e yeni girecek.yüksek miktarda maaş alıyo.twitterda ergen sayısı rekor seviyede,adam yeni sezon için forma resmini koymuş instagrama,arsenalin 10 numarası olarak,paylaşımda yanan emoji var diye heycanlanmıslar ahahha.bjklileirn diego costa mevzusunu hatırlattı

paris fc wamangituka en az 6 milyon avro istiyor,touluse o yüzden geri adım attı.liverpool,Galatasaray,lille,nantes,benfica,brugge hala onun için ugrasıyor (lesviolets)

keşke alsak ama sanmıyorum. 6 milyona her türlü riske girilir

mesut özil beklemek nasıl bi salaklık onu da anlamıs değilim,twitterda ergen sayısı rekor seviyede,adam yeni sezon için forma resmini koymuşinstagrama,arsnelin 10 numarası olarak,paylaşımda yanan emoji var diye heycanlanmıslar ahahha.bjklileirn diego costa mevzusunu hatırlattı
Onlar bambaşka alemde. Hatta özil ile ben arfayı aynı anda istiyorlar. Ben arfa cepteymiş de özil biraz zorlarmış

yav hazırlık macı olsa da mustafa kapı,erencan ve ali yavuzu görsek.transferi unuturum vallahi.mustafa kapı bi asist yapar,frikikten çakar.erecan top tasır o uzun boyuyla,ali yavuz zımbalar 1 hafta konusmam transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt