- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
paris fc wamangituka en az 6 milyon avro istiyor,touluse o yüzden geri adım attı.liverpool,Galatasaray,lille,nantes,benfica,brugge hala onun için ugrasıyor (lesviolets)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ocak ayı sonuna kadar al-sat dengesini yakaladığın müddetçe sıkıntı yok
Yani şuan açık versek bile devre arası dengeyi sağlarsak problem yok
yabancı sayısı artmış galiba ondan coştularÇin pazarı açıldı yine Arnautovic 23'e El Shaarawy 16'ya transfer olmuş.
paris fc wamangituka en az 6 milyon avro istiyor,touluse o yüzden geri adım attı.liverpool,Galatasaray,lille,nantes,benfica,brugge hala onun için ugrasıyor (lesviolets)
Simdi 2 harcayip transfer dönemin son günündede satariz. Ya da kis dönemde. Önemli degil oOyuncu satmadan bonservisli topcu alanlar var o nasil oluyor
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlar bambaşka alemde. Hatta özil ile ben arfayı aynı anda istiyorlar. Ben arfa cepteymiş de özil biraz zorlarmışmesut özil beklemek nasıl bi salaklık onu da anlamıs değilim,twitterda ergen sayısı rekor seviyede,adam yeni sezon için forma resmini koymuşinstagrama,arsnelin 10 numarası olarak,paylaşımda yanan emoji var diye heycanlanmıslar ahahha.bjklileirn diego costa mevzusunu hatırlattı
dalgaya alayaım diyorum ama yas 16-17 ya cogunun,hele şu sporxteki paylaşımların altında yorumlar yapanlar ,facia resmenOnlar bambaşka alemde. Hatta özil ile ben arfayı aynı anda istiyorlar. Ben arfa cepteymiş de özil biraz zorlarmış
yabancı sayısı artmış galiba ondan coştular
şimdi onu diyecektim,sen cok yasa.kalp kalbe karsıymıs![]()
Mustafa Yuto ile takiliyor
dogru karar