Aykut Uzunay
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2019
- 462
- 290
- 258
Bizde 10 numara diye bir şey yok hoca 2 tane 8 ile oynamak istiyor arkasınada iki yönlü 6 numara sistemi bu yani feg 8 oynamayacağına göre maceraya gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
defansa verdiği katkı derken illa orta sahanın gerisi olarak düşünme bu adam agresif her ne kadar bazı maçlarda bu agresifliği başımıza bela açsada adam rakip takım orta sahaya gelene kadar ısırıyor yıpratıyor klasik 10 numara gibi değil yani.Kusuruma bakma ama Belhandanin defansa katki verdigi maç hatirlamiyorum.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
kim bu fil yavrusu
İsterim.Ister misin Belhanda 2 yil daha kalsin ve iki kere daha sampiyon olalim. O zaman 4 sene üste üste sampiyon oluyoruz. Cok begenmesekte efsane olur. Feghouli Benim icin simdiden efsane.
defansa verdiği katkı derken illa orta sahanın gerisi olarak düşünme bu adam agresif her ne kadar bazı maçlarda bu agresifliği başımıza bela açsada adam rakip takım orta sahaya gelene kadar ısırıyor yıpratıyor klasik 10 numara gibi değil yani.
hipopotamı sağlık kontrolünden geçirmişler
Annelere küfür bize yakışmaz. Para şike işte fener işte en güzeli.hoşgeldin
NKFVAS yazar mısın
bende geldiğinden bu yana pek ısınamadım bunun sebebide muhtemelen çok gol atmaması ve asit yapmaması. aslında bizim belhandayı 8 numarada oynatıp 10 numara transferi yapmamız lazım. kadromuz kötü değil sadece diagneyi satıp yerine iyi bir forvet iyi bir 6 numara ve iyi bir 8 numara almalıyız. diagne giderse ondan gelecek parayla ancak forveti alabiliriz.Güzel maçlar çikardigi dogru ama nedense su adama bi türlü isinamiyorum. Özellikle büyük maçlarda çok fazla saklaniyor. Deplasmanlarda neredeyse hiç yok
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
adres ver rtasUlan ne pinti adamlarmışsınız..
Hepiniz para içinde yüzüyorsunuz bizde para yok bir forma istedik bırak almayı cevap bile yazmadınız.
Kulübümüze ve taraftarımıza destek bu kadar mı?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi