Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusuruma bakma ama Belhandanin defansa katki verdigi maç hatirlamiyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
defansa verdiği katkı derken illa orta sahanın gerisi olarak düşünme bu adam agresif her ne kadar bazı maçlarda bu agresifliği başımıza bela açsada adam rakip takım orta sahaya gelene kadar ısırıyor yıpratıyor klasik 10 numara gibi değil yani.

D-8xcs9WsAAI1Nb

oha o ne oyle zimba gibi olmus

defansa verdiği katkı derken illa orta sahanın gerisi olarak düşünme bu adam agresif her ne kadar bazı maçlarda bu agresifliği başımıza bela açsada adam rakip takım orta sahaya gelene kadar ısırıyor yıpratıyor klasik 10 numara gibi değil yani.

Güzel maçlar çikardigi dogru ama nedense su adama bi türlü isinamiyorum. Özellikle büyük maçlarda çok fazla saklaniyor. Deplasmanlarda neredeyse hiç yok

Garyi küfür ederek gönderdik yapmayın artık ya.onyekuru gelir

Güzel maçlar çikardigi dogru ama nedense su adama bi türlü isinamiyorum. Özellikle büyük maçlarda çok fazla saklaniyor. Deplasmanlarda neredeyse hiç yok

bende geldiğinden bu yana pek ısınamadım bunun sebebide muhtemelen çok gol atmaması ve asit yapmaması. aslında bizim belhandayı 8 numarada oynatıp 10 numara transferi yapmamız lazım. kadromuz kötü değil sadece diagneyi satıp yerine iyi bir forvet iyi bir 6 numara ve iyi bir 8 numara almalıyız. diagne giderse ondan gelecek parayla ancak forveti alabiliriz.

muslera
linnes luyindama marcao nagatomo
belhanda banega
onyekuru fegholi babel
transfer
arkadaşlar bu dizilişte defansif yönden orta saha çokmu zayıf kalır arada kaldım. eğer sağlam bir forvet alırsak cl maçları için olmasada ligde bu şekilde oynayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt